klaslaw1987
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O rety...dopiero zobaczyłam że klaslaw i wisienką już napisały. Mogę spytać w którym tygodniu ciąży lekarz Was poinformował?Witam wszystkie przyszłe mamusie. I ja spodziewam się maleństwa w maju a dokładniejszy termin to 21 maja. Jestem już mamą dwóch rozbrykanych dziewczynek. Mam do Was pytanie: czy lekarz już wam wspominał jaka płeć dziecka może być? W sumie jest jeszcze bardzo wcześnie ale ciekawość mnie zżera
Gratuluję . Ciekawa jestem czy się sprawdza na tak wczesnym etapie. Ja miałam wczoraj prenatalne też 13 tydzień wg USG i lekarz powiedział że chłopczyk. Nie chcę się nastawiać bo przy córkach dużo później się dowiedziałam o płci. Ale fakt ze lekarz wymienił od tamtego czasu sprzęt.Witaj Iwi - ja miałam prenatalne w pon 13tc i lekarz powiedział, że są duże szanse na dziewczynkę
Hej dziewczyny. Dziś mam wizytę u gina. Liczę że w końcu dowiem się czy to chłopczyk czy dziewczynka choć nie wiadomo czy w ogóle będzie robić mi usg.. gratuluje udanych wizyt i pięknych zdjęć! Ja pomimo że jestem juz w 16 tyg nie mam ani jednego na którym coś widać..
Oby dziś się udało, trzymam kciuki
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
U mnie wg om to był 12t5d a wg usg prenatalnego 13t2d. 8 lekarz powiedział ze jest pewny płci na 100%O rety...dopiero zobaczyłam że klaslaw i wisienką już napisały. Mogę spytać w którym tygodniu ciąży lekarz Was poinformował?
Hej dziewczyny. Dziś mam wizytę u gina. Liczę że w końcu dowiem się czy to chłopczyk czy dziewczynka choć nie wiadomo czy w ogóle będzie robić mi usg.. gratuluje udanych wizyt i pięknych zdjęć! Ja pomimo że jestem juz w 16 tyg nie mam ani jednego na którym coś widać..
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Gratuluję . Ciekawa jestem czy się sprawdza na tak wczesnym etapie. Ja miałam wczoraj prenatalne też 13 tydzień wg USG i lekarz powiedział że chłopczyk. Nie chcę się nastawiać bo przy córkach dużo później się dowiedziałam o płci. Ale fakt ze lekarz wymienił od tamtego czasu sprzęt.
To już trzymam mocno kciuki [emoji106][emoji106][emoji106]Dzien dobry.
Ja tez dzis mam wizyte. Dopiero na 17:30 a pewnie bedzie opoznienie.