reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusie. I ja spodziewam się maleństwa w maju a dokładniejszy termin to 21 maja. Jestem już mamą dwóch rozbrykanych dziewczynek. Mam do Was pytanie: czy lekarz już wam wspominał jaka płeć dziecka może być? W sumie jest jeszcze bardzo wcześnie ale ciekawość mnie zżera

Witam wszystkie przyszłe mamusie. I ja spodziewam się maleństwa w maju a dokładniejszy termin to 21 maja. Jestem już mamą dwóch rozbrykanych dziewczynek. Mam do Was pytanie: czy lekarz już wam wspominał jaka płeć dziecka może być? W sumie jest jeszcze bardzo wcześnie ale ciekawość mnie zżera
O rety...dopiero zobaczyłam że klaslaw i wisienką już napisały. Mogę spytać w którym tygodniu ciąży lekarz Was poinformował?

Hej dziewczyny. Dziś mam wizytę u gina. Liczę że w końcu dowiem się czy to chłopczyk czy dziewczynka choć nie wiadomo czy w ogóle będzie robić mi usg.. gratuluje udanych wizyt i pięknych zdjęć! Ja pomimo że jestem juz w 16 tyg nie mam ani jednego na którym coś widać..

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

Witaj Iwi - ja miałam prenatalne w pon 13tc i lekarz powiedział, że są duże szanse na dziewczynkę ;)
Gratuluję . Ciekawa jestem czy się sprawdza na tak wczesnym etapie. Ja miałam wczoraj prenatalne też 13 tydzień wg USG i lekarz powiedział że chłopczyk. Nie chcę się nastawiać bo przy córkach dużo później się dowiedziałam o płci. Ale fakt ze lekarz wymienił od tamtego czasu sprzęt.

Hej dziewczyny. Dziś mam wizytę u gina. Liczę że w końcu dowiem się czy to chłopczyk czy dziewczynka choć nie wiadomo czy w ogóle będzie robić mi usg.. gratuluje udanych wizyt i pięknych zdjęć! Ja pomimo że jestem juz w 16 tyg nie mam ani jednego na którym coś widać..
Oby dziś się udało, trzymam kciuki

O rety...dopiero zobaczyłam że klaslaw i wisienką już napisały. Mogę spytać w którym tygodniu ciąży lekarz Was poinformował?
U mnie wg om to był 12t5d a wg usg prenatalnego 13t2d. 8 lekarz powiedział ze jest pewny płci na 100%

Tym razem na pewno się uda. Dużo od sprzętu zależy i ruchliwego dzidziusia. U mnie na początku ciężko było cokolwiek zmierzyć [emoji4]nie mówiąc o ładnym zdjęciu [emoji4]

Gratuluję . Ciekawa jestem czy się sprawdza na tak wczesnym etapie. Ja miałam wczoraj prenatalne też 13 tydzień wg USG i lekarz powiedział że chłopczyk. Nie chcę się nastawiać bo przy córkach dużo później się dowiedziałam o płci. Ale fakt ze lekarz wymienił od tamtego czasu sprzęt.

Ja przeglądałam internet i zdjęcia z usg na tym etapie ciąży z informacjami na temat płci i widząc to co widzę lekarz się nie myli [emoji4]

Dzien dobry.
Ja tez dzis mam wizyte. Dopiero na 17:30 a pewnie bedzie opoznienie.
To już trzymam mocno kciuki [emoji106][emoji106][emoji106]

reklama
Do góry