reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Llili ja się na cukrzycy ani nadciśnieniu nie znam, ale jesteś w szpitalu, lepszej opieki już nie ma, więc mam nadzieję, że szybko lekarze dojdą jak Wam pomóc i wrócisz do domu do rodziny. Bardzo Ci współczuję.

reklama
Bierzecie witaminy ? Dwa razy pytałam ginekologa czy jakieś witaminy mam zażywać, on na to że na razie tylko kwas foliowy, w pierwszej ciąży zalecone miałam od samego początku. Co lekarz to inne podejście do tematu :)

Bierzecie witaminy ? Dwa razy pytałam ginekologa czy jakieś witaminy mam zażywać, on na to że na razie tylko kwas foliowy, w pierwszej ciąży zalecone miałam od samego początku. Co lekarz to inne podejście do tematu :)

Ja biore kwas foliowy bo wg mojej gin witaminy moga wzmagac mdlosci w pierwszym trym, a u mnie nie ma potrzeby suplementacji witaminami poki co. Pewnie za 2 tyg zaczne brac jakies witaminy. Gin mi zostawia dowolnosc wyboru, poprzednio bralam z doppel hertz activ mama.

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

Ja do tej pory bralam pragnę plus i żałuję że zmieniłam na mama dha Premium. Wkurzajace jest pamiętanie 2xdziennie o lykaniu.A już nie wspomnę o wielkości kapsulek!zastanawiam się kiedy stanie mi w gardle i nie przejdzie!nie polecam.miesiac przecierpie i wracam na pragnę plus

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry