reklama
Katherine zs
Fanka BB :)
Bierzecie witaminy ? Dwa razy pytałam ginekologa czy jakieś witaminy mam zażywać, on na to że na razie tylko kwas foliowy, w pierwszej ciąży zalecone miałam od samego początku. Co lekarz to inne podejście do tematu
caltha
Ja biorę tylko folian i jod, i D ale D to jak sobie przypomnęBierzecie witaminy ? Dwa razy pytałam ginekologa czy jakieś witaminy mam zażywać, on na to że na razie tylko kwas foliowy, w pierwszej ciąży zalecone miałam od samego początku. Co lekarz to inne podejście do tematu
Blondynka1988
Ja biorę Pregna Plus.
Do tej pory brałam Folik, Jodid, Vitrum D3 forte.
Do tej pory brałam Folik, Jodid, Vitrum D3 forte.
Katherine zs
KasiaRo
Bierzecie witaminy ? Dwa razy pytałam ginekologa czy jakieś witaminy mam zażywać, on na to że na razie tylko kwas foliowy, w pierwszej ciąży zalecone miałam od samego początku. Co lekarz to inne podejście do tematu
Ja biore kwas foliowy bo wg mojej gin witaminy moga wzmagac mdlosci w pierwszym trym, a u mnie nie ma potrzeby suplementacji witaminami poki co. Pewnie za 2 tyg zaczne brac jakies witaminy. Gin mi zostawia dowolnosc wyboru, poprzednio bralam z doppel hertz activ mama.
sredec1982
Ja do tej pory bralam pragnę plus i żałuję że zmieniłam na mama dha Premium. Wkurzajace jest pamiętanie 2xdziennie o lykaniu.A już nie wspomnę o wielkości kapsulek!zastanawiam się kiedy stanie mi w gardle i nie przejdzie!nie polecam.miesiac przecierpie i wracam na pragnę plus
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Gosika88
reklama
Gosika88