reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
No ja juz tez po wizycie nie robil mi usg mowil ze przy nastepnej wizycie czyli 5 grudnia:(
Mam delikatna anemie i dostalam zelazo a tak pozatym to wszystko ok. Dzisiaj skonczylam 15tc ale on mi mowil ze 16tc bo tak mu wczesniej usg pokazywalo moj dzidzius jest o tydzien wiekszy tez pytal czy czuje ruchy:)

Ja też biore kawas i jod:)
Moj maly spal ze mna ze wzgledu na to ze budzil się co 2.5h co piersi i nie chcialo mi sie isc do 2 pokoju zeby go nakarmic wygodniej było nawet na spaniu go karmic..a po za tym jakos wolalam żeby spal z nami.. I problemu nie mialam zeby spal sam jak mial pol roku.. Od razu zrozumial ze ma tam spac.. Nawet z smoczkiem nie mialam problemu.. Problem mam natomiast by oduczyć go od robienia kupy do pampersa. Caly dzien chodzi bez a na noc mu zakladam i od razu kupa.. Siku robi na nocnik...

Na szybko z dworca PKP wysyłam zdjęcie
Podopisuje jak w domu będę
1510049999-ea6a1ee9bbef4fe1-aaaaaa.jpeg

Gratuluje śliczne!!;* ja jeszcze 2 tyg i tez swoja dzidzie zobacze po4 tyg czekania hehe:)

reklama
Do góry