reklama
@LilithGoth32 trzymam kciuki, żeby cukry się szybko ustabilizowały i żebyś wróciła do domu jak najszybciej
@Kasiales może się spotkamy Mam nadzieję, że dr Limon nie każe mi robić amnio...
@Kasiales może się spotkamy Mam nadzieję, że dr Limon nie każe mi robić amnio...
szczesliwa66
Fanka BB :)
No ja juz tez po wizycie nie robil mi usg mowil ze przy nastepnej wizycie czyli 5 grudnia
Mam delikatna anemie i dostalam zelazo a tak pozatym to wszystko ok. Dzisiaj skonczylam 15tc ale on mi mowil ze 16tc bo tak mu wczesniej usg pokazywalo moj dzidzius jest o tydzien wiekszy tez pytal czy czuje ruchy
Mam delikatna anemie i dostalam zelazo a tak pozatym to wszystko ok. Dzisiaj skonczylam 15tc ale on mi mowil ze 16tc bo tak mu wczesniej usg pokazywalo moj dzidzius jest o tydzien wiekszy tez pytal czy czuje ruchy
szczesliwa66
Ja biore teraz Prenatal Duo a witaminy biore od 5tc
Jetkaa
Ja też biore kawas i jod
Moj maly spal ze mna ze wzgledu na to ze budzil się co 2.5h co piersi i nie chcialo mi sie isc do 2 pokoju zeby go nakarmic wygodniej było nawet na spaniu go karmic..a po za tym jakos wolalam żeby spal z nami.. I problemu nie mialam zeby spal sam jak mial pol roku.. Od razu zrozumial ze ma tam spac.. Nawet z smoczkiem nie mialam problemu.. Problem mam natomiast by oduczyć go od robienia kupy do pampersa. Caly dzien chodzi bez a na noc mu zakladam i od razu kupa.. Siku robi na nocnik...
Moj maly spal ze mna ze wzgledu na to ze budzil się co 2.5h co piersi i nie chcialo mi sie isc do 2 pokoju zeby go nakarmic wygodniej było nawet na spaniu go karmic..a po za tym jakos wolalam żeby spal z nami.. I problemu nie mialam zeby spal sam jak mial pol roku.. Od razu zrozumial ze ma tam spac.. Nawet z smoczkiem nie mialam problemu.. Problem mam natomiast by oduczyć go od robienia kupy do pampersa. Caly dzien chodzi bez a na noc mu zakladam i od razu kupa.. Siku robi na nocnik...
Jetkaa
Gratuluje śliczne!!;* ja jeszcze 2 tyg i tez swoja dzidzie zobacze po4 tyg czekania hehe
klaslaw1987
Jetkaa
Zazdroszczę najgorzej gdy nie widzi sie dzidzi kilka tyg.... Ale wybieram sie około 16tyg na usg 4D super sprawa
tysia123
@Tysia 123 negatywa za literówkę mi dałaś?
Przepraszam cos na telefonie mi sie pewnie niechcacy pstryknelo.
Ja mam brac tylko kwas foliowy. Witaminy biore na wlasba reke ale nie codziennie tylko co 2-3 dni. Skoncze opakowanie to zmieniam na jakies z dha - to juz. Zalecenir lekarza zeby od 2 trymestru brac
reklama
klaslaw1987