reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Lilith, trzeba w takim razie diete yzweryfikowac. Cos ci bardzo cukier podnosi. Moze maka I wszystko co z niej zrobione? To czesty przyoadek. Albo mleko.

Trzymam kciuki zeby bylo ok. A cisnienie juz w normie?

Co do body popieram ze kopertowe wygodniejsze choc ja przez gloww miallam od oczatku I dalam rade.
Też sobie o tym pomyślałam, czy jest specjalna dieta w szpitalu czy dostaje się to co wszyscy?

reklama
W szpitalach jest dieta dla cukrzykow ale np u nas w szpitalu pozostawia ona wiele do zyczenia np mleko na sniadanie.....malo warzyw surowych..... ja do szpitala jechalam z torba swojego jedzenia.

U nas cukrzykom dawali ciemny chleb, co kolor miał z karmelu i cukry szybowały pod sufit. Wielkość posiłków i ilość też powodowały spore wahania, np. Kolacja o 17 a śniadanie dopiero o 9. No i niektórzy super cukier po pomidorze, a inni jakby zjedli dwie tabliczki czekolady

Mam specjalną dietę dla cukrzyków, nie dostaje żadnych sosów i żadnych mącznych potraw, co do warzyw nie mogę narzekać dostaje ich cale mnustwo ale jak widać insuliną chyba na mnie nie dziala

Ja miałam 2body kopertowe i prawie nie korzystałam. Wkurzała mnie ilość nap. Chyba każdy musi znaleźć co lubi

Czasem ponoć cukier się długo stabilizuje i trzeba dużą dawkę insuliny. Pamiętam jak dziewczynce z łóżka obok z pompą ustalali długo dawkę, która zadziałała. Może za mało jeszcze dostajesz?
A może jakiś stan zapalny jest? Wtedy też ciężko cukier ustabilizować

reklama
LilithGoth, trzymam kciuki [emoji1364][emoji1364]
Klaslaw, 16 maja super data:) body przez glowe - odwaznie;)) ja takie mialam dopiero od rozm 74 [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Body przez glowe ale rozpinane przy szyjce. Myślę że dam radę spokojnie. Kwestia wprawy pewnie też [emoji4]

Do góry