reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Lilith, trzeba w takim razie diete yzweryfikowac. Cos ci bardzo cukier podnosi. Moze maka I wszystko co z niej zrobione? To czesty przyoadek. Albo mleko.

Trzymam kciuki zeby bylo ok. A cisnienie juz w normie?

Co do body popieram ze kopertowe wygodniejsze choc ja przez gloww miallam od oczatku I dalam rade.
Też sobie o tym pomyślałam, czy jest specjalna dieta w szpitalu czy dostaje się to co wszyscy?

reklama
W szpitalach jest dieta dla cukrzykow ale np u nas w szpitalu pozostawia ona wiele do zyczenia np mleko na sniadanie.....malo warzyw surowych..... ja do szpitala jechalam z torba swojego jedzenia.

U nas cukrzykom dawali ciemny chleb, co kolor miał z karmelu i cukry szybowały pod sufit. Wielkość posiłków i ilość też powodowały spore wahania, np. Kolacja o 17 a śniadanie dopiero o 9. No i niektórzy super cukier po pomidorze, a inni jakby zjedli dwie tabliczki czekolady

Mam specjalną dietę dla cukrzyków, nie dostaje żadnych sosów i żadnych mącznych potraw, co do warzyw nie mogę narzekać dostaje ich cale mnustwo ale jak widać insuliną chyba na mnie nie dziala

Ja miałam 2body kopertowe i prawie nie korzystałam. Wkurzała mnie ilość nap. Chyba każdy musi znaleźć co lubi

Czasem ponoć cukier się długo stabilizuje i trzeba dużą dawkę insuliny. Pamiętam jak dziewczynce z łóżka obok z pompą ustalali długo dawkę, która zadziałała. Może za mało jeszcze dostajesz?
A może jakiś stan zapalny jest? Wtedy też ciężko cukier ustabilizować

reklama
LilithGoth, trzymam kciuki [emoji1364][emoji1364]
Klaslaw, 16 maja super data:) body przez glowe - odwaznie;)) ja takie mialam dopiero od rozm 74 [emoji23]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Body przez glowe ale rozpinane przy szyjce. Myślę że dam radę spokojnie. Kwestia wprawy pewnie też [emoji4]

Do góry