KasiaRo
Fanka BB :)
Ej laski robi wam się już kreska na brzuchu? Właśnie się sobie przyjrzałam i już coś widać jasno brazowego
Nie. Poprzednio mialam mysle gdzies od 6 miesiaca... nie wczesniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej laski robi wam się już kreska na brzuchu? Właśnie się sobie przyjrzałam i już coś widać jasno brazowego
U mnie nicEj laski robi wam się już kreska na brzuchu? Właśnie się sobie przyjrzałam i już coś widać jasno brazowego
Mi się ostatnio śniło że miałam USG 3D, dziecko wyglądało na nim jak dwulatek, była to dziewczynka... i nawet kitki miała
w ogóle ostatnio mam jakieś dziwne sny, totalne kosmosy mi się śnią...
@Hope ja też właśnie myślę, że na początek bez łóżeczka normalnego, ale chciałabym to dostawne małe, bo głupio powiedzieć, ale się boję, że zgniotę dziecko nocą....
I mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Super wiesciW skrócie to maluch ma prawie 6,5 cm serduszko 162 uderzenia, nadgonil wzrostem kolejne 4 dni i termin na 20 maja. Popłakałam się w gabinecie. Karta założoną. Jestem mega szczęśliwa. Jak będę w domu to wrzucę zdjęcie. Obrócił się plecami do nas i nie chciał się odwrócić [emoji4] łożysko na przedniej ścianie i wszystko ok.