reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Cześć dziewczyny,
ja też dalej chora - najbardziej doskwiera mi ostry ból głowy - nie wiem co mam już robić... :( Biorę paracetamol jeden na dzień, ale i tak słabo pomaga - macie jakieś sposoby? Ja się już tak męczę 3-4 dzień z rzędu ech..

@klaslaw1987 H&M pamiętaj jest w Porcie Rumia, nie w Galerii Rumia ;)

@Kasiales dziękuję :) Czy dobrze pamiętam, że już znasz płeć i będzie to chłopiec? Chmielewski podaje płeć na prenatalnych? :)

Idę robić płukanki na gardło i dalej zdychać.... ;)

Tak Chmielewski powiedział ze na tym etapie to trochę loteria w która on gra[emoji6]i się nie myli. Organy męskie iż żeńskie wyglądają na tym etapie niemalże identycznie ale maja różne ułożenie. Do góry to chłopiec a na dół dziewczynka. U nas starczało do góry.

Zdrówka życzę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak Chmielewski powiedział ze na tym etapie to trochę loteria w która on gra[emoji6]i się nie myli. Organy męskie iż żeńskie wyglądają na tym etapie niemalże identycznie ale maja różne ułożenie. Do góry to chłopiec a na dół dziewczynka. U nas starczało do góry.

Zdrówka życzę

Ooo czyli mam szansę się dowiedzieć płci w środę u Chmielewskiego [emoji4] to super wiadomość [emoji4]to będzie 12t5d wg om i 11t 6d wg usg z 8tc.

A można wchodzić z ojcem dziecka na prenatalne do niego?

Ostatnia edycja:
@Gorzatta co za
Koszmarny terapeuta. Ten sam którego ktoś nagrał ukryta kamerka kilka lat temu? Pamietam ze bylo to w Gdańsku

@klaslaw macie rzeczywiście bardzo trudna sytuacje. Życzę mądrości dla dziewczyny bo niestety jeszcze z ta twoja nieudana Tesciowa to chyba daleko nie zajdzie.

Czekam na gości. Zrobiłam spagetthi i inne słodkości a sama nie mogę jeść ☹️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zdrówka życzę

To się może dowiem w poniedziałek

@Kasiales ja Ci mogę polecic dr Brzóskę w Inviccie w Gdańsku, jeździłam do niej tylko na usg genetyczne i te w 30 tc. Dokładna jest.
Przepraszam za wtracenie, sama chciałam być mamą majowa ;)
Wszystkiego dobrego dla każdej z osobna, już uciekam :)

reklama
@Gorzatta co za
Koszmarny terapeuta. Ten sam którego ktoś nagrał ukryta kamerka kilka lat temu? Pamietam ze bylo to w Gdańsku

@klaslaw macie rzeczywiście bardzo trudna sytuacje. Życzę mądrości dla dziewczyny bo niestety jeszcze z ta twoja nieudana Tesciowa to chyba daleko nie zajdzie.

Czekam na gości. Zrobiłam spagetthi i inne słodkości a sama nie mogę jeść ☹️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dokladnie ten sam [emoji35]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry