reklama
klaslaw1987
Fanka BB :)
Jeździ do psychologa ale to nic nie daje. Dostała leki od psychiatry na wyciszenie to nie chce ich brać. A my nie możemy jej wrzucić ich do gardła... ogólnie jest ciężko ale wspieramy się oboje wiec dajemy rade. Machnelismy ręką juz. Nie raz jeździliśmy nocami o 2 czy 3 i jej szukaliśmy bo nie odbierała telefonów. Kurator radzi zgłaszać to na policje ale mojego serce boli ze miałby donieść na własną córkę. I tak to wygląda. ..ciezki orzech...
ale jednoczesnie zal mi takich dzieci, ktore nie radza sobie z otaczajacym swiatem i w taki sposob manifestuja
a jakas pomoc psychologiczna wchodzi w gre?
klaslaw1987
Rozmawialam z jej panią psycholog jak mamy do niej dotrzeć ale ona twierdzi ze Kasia jest po prostu trudna młodzieżą. To ze matka pozbyla się całej czwórki odbiło się najbardziej na niej i ona stara się być w centrum naszej uwagi teraz.Tylko pewnie musiala by chciec isc do psychologa a takie dzieci ciezko tam zaciagnac.moze wy powinniscie isc po porade do specjalisty moze wam cos podpowie
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
No tak to napewno wpłynelo na jej psychike i zachowanie szkoda tylko ze nie dali wam rady np zeby moze nie reagowac na jej zachowanie zle a tylko dobre nagradzac no nie wiem.ja mam 10 latka ktory przeszedl traume jak mial 6 lat bo znecala sie nad nim terapeutka tez mogla bym ksiazke napisac ale przez to maly mial leki takie ze nie moglam sama isc do ubikacji zaczol byc agresywny w stosunku do siebie i innych i te konsekwencje ida za nami caly czas.dobrze ze sie wspieracie bo to daje duzo sily mam nadzieje ze dacie sobie rade i bedzie dobrze
klaslaw1987
Czasem staramy się nie reagować na jej napady szału ale czasem to się po prostu nie da. No ale taki mamy los. A ja powiedziałam ze będę mojego wspierać we wszystkim i on tak samo ze mną. Dziś mojego zawoze do kumpla na mecz a ja robie popcorn i oglądam z najmłodsza Listy do M 2 [emoji38]No tak to napewno wpłynelo na jej psychike i zachowanie szkoda tylko ze nie dali wam rady np zeby moze nie reagowac na jej zachowanie zle a tylko dobre nagradzac no nie wiem.ja mam 10 latka ktory przeszedl traume jak mial 6 lat bo znecala sie nad nim terapeutka tez mogla bym ksiazke napisac ale przez to maly mial leki takie ze nie moglam sama isc do ubikacji zaczol byc agresywny w stosunku do siebie i innych i te konsekwencje ida za nami caly czas.dobrze ze sie wspieracie bo to daje duzo sily mam nadzieje ze dacie sobie rade i bedzie dobrze
klaslaw1987
Zabraliśmy ja na Mazury gdzie odstawiala takie numery ze szkoda gadać. Nie raz w wolna niedziele mówiliśmy żeby była w domu bo pojedziemy gdzieś się przejechać czy na spacer czy na lody itp to zawsze znajomi byli wazniejsi. Nie mozemy jej zmusić choćbym chcieli.A może ona po prostu potrzebuje waszej uwagi i trzeba by było spędzić z nią trochę więcej czasu, zrobić coś wspólnie, gdzieś wyjść, czy zagrać w jakąś grę. Pokazać, że rodzina jest fajna.
Dobry plan troche relaksu film popcorn to jest to mily wieczor i tak trzymaj
Hej mamy z trójmiasta, czy któraś z Was była na usg genetycznym w invicie na rajskiej 10? Polecacie?
Moja przyjaciółka robiła w invicta w Gdańsku. Była bardzo zadowolona. Nie znam ulicy ale tam gdzie jest galeria handlowa a gabinety na ostatnim pietrze [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nan90
Ja właśnie zapisałam się do dr Doeringa, przyjmuje na Grunwaldzkiej. Słyszałam od koleżanki że jest dość dobryMoja przyjaciółka robiła w invicta w Gdańsku. Była bardzo zadowolona. Nie znam ulicy ale tam gdzie jest galeria handlowa a gabinety na ostatnim pietrze [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom