reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Hej dziewczyny, odezwalam sie tu tylko raz jakis czas temu, ale czytam wszystko :)
Mam prenatalne we wtorek, stresuje sie, bo do tej pory nie mialam jeszcze zadnego usg (w UK to norma [emoji18]). Do tego od kilku dni leze w lozku z potwornym przeziebieniem i walcze z bolami glowy i katarem [emoji30] Oby wkrotce minelo[emoji18]
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Prawdopodobnie dziewczynka :)

To super ! [emoji3] fotkę masz ? [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dpe8kin74.png

To tez kruszynke mialas? Ile wazyla?
Zosia w 4 miesiacu weszla w 62 i pozniej juz szybko przybierala. Teraz ma 14 miesiecy i nosi 74-86, w zaleznosci od firmy... bo to tez ma znaczenie, ubranka w HM np sa duzo wieksze niz w innych sklepach.

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png
Moja 36.6tc 2090 i 45cm (ale była krótsza na pewno), hipotrofik. Teraz ma 3l 4mce i w końcu weszła w 80, małe 86

Dzien dobry mamusie
Pogoda dzis znacznie lepsza a ja niestety przeziebiona glowa mi peka gardlo boli nie mam sily

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, odezwalam sie tu tylko raz jakis czas temu, ale czytam wszystko :)
Mam prenatalne we wtorek, stresuje sie, bo do tej pory nie mialam jeszcze zadnego usg (w UK to norma [emoji18]). Do tego od kilku dni leze w lozku z potwornym przeziebieniem i walcze z bolami glowy i katarem [emoji30] Oby wkrotce minelo[emoji18]
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Duzo zdrówka i nie stresuj sie na zapas :) Uwazasz ze w UK jest lepsza opieka medyczna niz w Polsce?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moja 36.6tc 2090 i 45cm (ale była krótsza na pewno), hipotrofik. Teraz ma 3l 4mce i w końcu weszła w 80, małe 86

Zosia urodzona wlasciwie dokladnie w terminie, bo tylko trzy dni wczesniej. Wg pomiarow na porodowce 53 cm, ale rozciagnieta na miarce kilka dni pozniej miala 46-7cm. A na polowkowym wrozyli mi 4kg dziecko, w 90 centylu byla [emoji23]

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

Zosia urodzona wlasciwie dokladnie w terminie, bo tylko trzy dni wczesniej. Wg pomiarow na porodowce 53 cm, ale rozciagnieta na miarce kilka dni pozniej miala 46-7cm. A na polowkowym wrozyli mi 4kg dziecko, w 90 centylu byla [emoji23]

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png
U mnie na genetycznym już wyszło, że może być problem i się zatrzyma, a w 20tc już była do tyłu.

reklama
Do góry