wisienka<3
Początkująca w BB
ja nie poznałam płci mój akrobata leżał sobie na brzuszku i jeszcze podkulił sobie nóżki lekarz naciskał próbował ruszyć leniuszka i nic ;/ za tydzien moze sie dowiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak na razie biorę acard na noc ale jak widać nic nie daje muszę czekać do wizyty u ginki a to dopiero 17 listopada.Wisienka [emoji1303]super wiesci, gratuluje!
LilithGoth, a bierzesz leki na nadcisnienie? Jesli w domu masz tak wysokie, to nie jest dobrze... gratuluje wynikow usg cieszysz sie, ze dziewczynka na 90proc?
Jetkaa, oby skonczylo sie na strachu! Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307]
Natkape, zapisalam sobie nazwe tego syropu. Nigdy nie wiadomo, kiedy sie przyda... chociaz odpukac od kiedy zaszlam w poprzednia ciaze, czyli juz prawie 2 lata, w ogole nie choruje [emoji85]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Mi dala luteine ale to chyba na potrzymanie ciazy jest tak? A ten duphaston to na co?Dobry wieczór
@basia89 kiedyś mnie podkusiło, żeby spróbować tran, który piła córka. Tylko raz. Cały dzień paskudnie odbijało mi się rybą i tym owocowym dodatkiem. I tak przestałam mieć głupie pomysły. Kapsułki mają ten minus, że zaczęły mi się cofać, dosłownie ślizgają mi się po przełyku góra dół. A mam trzy takie piguły do połknięcia. Bleee.
A to infekcję w ciąży leczy się luteiną?
Dziewczyny robicie teraz posiew?