reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

ja nie poznałam płci :( mój akrobata leżał sobie na brzuszku i jeszcze podkulił sobie nóżki lekarz naciskał próbował ruszyć leniuszka i nic ;/ za tydzien moze sie dowiem :D

reklama
Wisienka [emoji1303]super wiesci, gratuluje!
LilithGoth, a bierzesz leki na nadcisnienie? Jesli w domu masz tak wysokie, to nie jest dobrze... gratuluje wynikow usg:) cieszysz sie, ze dziewczynka na 90proc?:)
Jetkaa, oby skonczylo sie na strachu! Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307]
Natkape, zapisalam sobie nazwe tego syropu. Nigdy nie wiadomo, kiedy sie przyda... chociaz odpukac od kiedy zaszlam w poprzednia ciaze, czyli juz prawie 2 lata, w ogole nie choruje [emoji85]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Wisienka [emoji1303]super wiesci, gratuluje!
LilithGoth, a bierzesz leki na nadcisnienie? Jesli w domu masz tak wysokie, to nie jest dobrze... gratuluje wynikow usg:) cieszysz sie, ze dziewczynka na 90proc?:)
Jetkaa, oby skonczylo sie na strachu! Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307]
Natkape, zapisalam sobie nazwe tego syropu. Nigdy nie wiadomo, kiedy sie przyda... chociaz odpukac od kiedy zaszlam w poprzednia ciaze, czyli juz prawie 2 lata, w ogole nie choruje [emoji85]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Jak na razie biorę acard na noc ale jak widać nic nie daje muszę czekać do wizyty u ginki a to dopiero 17 listopada.
Tak cieszę się z dziewczynki nawet miałam takie przeczucie że to dziewuszka będzie mam swych chłopaków u jedną dziewczynę w domu więc będzie po równo.

Grintusss warto zapamiętać tez na później dla dzieciaczków. Ma super skład z miodem. Polecam

Mnie coś bardzo boli w pachwinach, leżę ☹️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt !! Same dobre nowiny! Oby tak dalej ! [emoji6]
@Jetka, to kamień z serca, że wszystko z dzidzia ok ! [emoji6] ja też biorę luteinę rano i wieczorem do następnej wizyty

Gratuluje wizyt dziewczyny!! Jetkaa stracha napedzilas! Dobrze że finalnie sytuacja opanowana;) @LilithGoth32 mam nadzieje ze ciśnienie sie uztabiliije..3mam kciuki:) mnie dzisiaj jakos tak boli brzucho,.chyba rośnie;)

Cześć dziewczyny, ale się u Was działo [emoji15]

Gratuluje wszystkich udanych wizyt (aż niektórym z Was zazdroszczę, że znacie już płeć swoich dzidziusiowi) - też bym chciała! Ale muszę poczekać jeszcze 2 tygodnie [emoji6]

Jetkaa dobrze, że skończyło się na strachu! Oszczędzaj się teraz.

Ja Wam powiem, że mi dzisiaj tak dzień uciekł, że weszłam do domu dopiero przed godziną. Chyba czas trochę zwolnić w pracy bo aż ciężko mi było się skupić za kołkiem jak wracałam, a miałam praktycznie cały Gdańsk i Sopot do przejechania [emoji849]
Kupiłam w końcu te witaminki - Pregna Plus - i zobaczymy jak się spiszą.

Co do ciuszków ciążowych to również liczę na jakieś fajne linki [emoji4] Puki co mieszczę się we wszystkie ciuszki i chyba jeszcze troszkę tak będzie, ale to tylko dlatego, że przeważnie noszę oversize. [emoji16]

Ps spróbowałam dzisiaj (zgodnie z podpowiedziami) z kiwi - zjadłam całą paczkę - i pomogło [emoji16]

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór :)

@basia89 kiedyś mnie podkusiło, żeby spróbować tran, który piła córka. Tylko raz. Cały dzień paskudnie odbijało mi się rybą i tym owocowym dodatkiem. I tak przestałam mieć głupie pomysły. Kapsułki mają ten minus, że zaczęły mi się cofać, dosłownie ślizgają mi się po przełyku góra dół. A mam trzy takie piguły do połknięcia. Bleee.

A to infekcję w ciąży leczy się luteiną?

Dziewczyny robicie teraz posiew?

reklama
Dobry wieczór :)

@basia89 kiedyś mnie podkusiło, żeby spróbować tran, który piła córka. Tylko raz. Cały dzień paskudnie odbijało mi się rybą i tym owocowym dodatkiem. I tak przestałam mieć głupie pomysły. Kapsułki mają ten minus, że zaczęły mi się cofać, dosłownie ślizgają mi się po przełyku góra dół. A mam trzy takie piguły do połknięcia. Bleee.

A to infekcję w ciąży leczy się luteiną?

Dziewczyny robicie teraz posiew?
Mi dala luteine ale to chyba na potrzymanie ciazy jest tak? A ten duphaston to na co?
Ja mam ciagle infekcje bo mam bakterie niby nie grozne bo robilam cytologie ktora wskazala ze zle jest a pozniej badanie dna wymaz.. Ale to przed ciaza.. I gin powiedzial ze musze mieć szczpionke na raka szyjki macicy ale ze jestem w ciazy musze poczekać...teraz muse tam myc sie szarym mydlem i miec przy sobie ciagle mokre chusteczki i unikac szarego papieru...

Do góry