reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

ja nie poznałam płci :( mój akrobata leżał sobie na brzuszku i jeszcze podkulił sobie nóżki lekarz naciskał próbował ruszyć leniuszka i nic ;/ za tydzien moze sie dowiem :D

reklama
Wisienka [emoji1303]super wiesci, gratuluje!
LilithGoth, a bierzesz leki na nadcisnienie? Jesli w domu masz tak wysokie, to nie jest dobrze... gratuluje wynikow usg:) cieszysz sie, ze dziewczynka na 90proc?:)
Jetkaa, oby skonczylo sie na strachu! Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307]
Natkape, zapisalam sobie nazwe tego syropu. Nigdy nie wiadomo, kiedy sie przyda... chociaz odpukac od kiedy zaszlam w poprzednia ciaze, czyli juz prawie 2 lata, w ogole nie choruje [emoji85]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Wisienka [emoji1303]super wiesci, gratuluje!
LilithGoth, a bierzesz leki na nadcisnienie? Jesli w domu masz tak wysokie, to nie jest dobrze... gratuluje wynikow usg:) cieszysz sie, ze dziewczynka na 90proc?:)
Jetkaa, oby skonczylo sie na strachu! Trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307]
Natkape, zapisalam sobie nazwe tego syropu. Nigdy nie wiadomo, kiedy sie przyda... chociaz odpukac od kiedy zaszlam w poprzednia ciaze, czyli juz prawie 2 lata, w ogole nie choruje [emoji85]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Jak na razie biorę acard na noc ale jak widać nic nie daje muszę czekać do wizyty u ginki a to dopiero 17 listopada.
Tak cieszę się z dziewczynki nawet miałam takie przeczucie że to dziewuszka będzie mam swych chłopaków u jedną dziewczynę w domu więc będzie po równo.

Grintusss warto zapamiętać tez na później dla dzieciaczków. Ma super skład z miodem. Polecam

Mnie coś bardzo boli w pachwinach, leżę ☹️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt !! Same dobre nowiny! Oby tak dalej ! [emoji6]
@Jetka, to kamień z serca, że wszystko z dzidzia ok ! [emoji6] ja też biorę luteinę rano i wieczorem do następnej wizyty

Gratuluje wizyt dziewczyny!! Jetkaa stracha napedzilas! Dobrze że finalnie sytuacja opanowana;) @LilithGoth32 mam nadzieje ze ciśnienie sie uztabiliije..3mam kciuki:) mnie dzisiaj jakos tak boli brzucho,.chyba rośnie;)

Cześć dziewczyny, ale się u Was działo [emoji15]

Gratuluje wszystkich udanych wizyt (aż niektórym z Was zazdroszczę, że znacie już płeć swoich dzidziusiowi) - też bym chciała! Ale muszę poczekać jeszcze 2 tygodnie [emoji6]

Jetkaa dobrze, że skończyło się na strachu! Oszczędzaj się teraz.

Ja Wam powiem, że mi dzisiaj tak dzień uciekł, że weszłam do domu dopiero przed godziną. Chyba czas trochę zwolnić w pracy bo aż ciężko mi było się skupić za kołkiem jak wracałam, a miałam praktycznie cały Gdańsk i Sopot do przejechania [emoji849]
Kupiłam w końcu te witaminki - Pregna Plus - i zobaczymy jak się spiszą.

Co do ciuszków ciążowych to również liczę na jakieś fajne linki [emoji4] Puki co mieszczę się we wszystkie ciuszki i chyba jeszcze troszkę tak będzie, ale to tylko dlatego, że przeważnie noszę oversize. [emoji16]

Ps spróbowałam dzisiaj (zgodnie z podpowiedziami) z kiwi - zjadłam całą paczkę - i pomogło [emoji16]

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór :)

@basia89 kiedyś mnie podkusiło, żeby spróbować tran, który piła córka. Tylko raz. Cały dzień paskudnie odbijało mi się rybą i tym owocowym dodatkiem. I tak przestałam mieć głupie pomysły. Kapsułki mają ten minus, że zaczęły mi się cofać, dosłownie ślizgają mi się po przełyku góra dół. A mam trzy takie piguły do połknięcia. Bleee.

A to infekcję w ciąży leczy się luteiną?

Dziewczyny robicie teraz posiew?

reklama
Dobry wieczór :)

@basia89 kiedyś mnie podkusiło, żeby spróbować tran, który piła córka. Tylko raz. Cały dzień paskudnie odbijało mi się rybą i tym owocowym dodatkiem. I tak przestałam mieć głupie pomysły. Kapsułki mają ten minus, że zaczęły mi się cofać, dosłownie ślizgają mi się po przełyku góra dół. A mam trzy takie piguły do połknięcia. Bleee.

A to infekcję w ciąży leczy się luteiną?

Dziewczyny robicie teraz posiew?
Mi dala luteine ale to chyba na potrzymanie ciazy jest tak? A ten duphaston to na co?
Ja mam ciagle infekcje bo mam bakterie niby nie grozne bo robilam cytologie ktora wskazala ze zle jest a pozniej badanie dna wymaz.. Ale to przed ciaza.. I gin powiedzial ze musze mieć szczpionke na raka szyjki macicy ale ze jestem w ciazy musze poczekać...teraz muse tam myc sie szarym mydlem i miec przy sobie ciagle mokre chusteczki i unikac szarego papieru...

Do góry