reklama
KasiaRo
Fanka BB :)
@KasiaRo ooo bierzesz coś? Macie jakieś faworyty? Nigdy jeszcze nie kupowałam takich rzeczy hehehe Coś warto kupić np. na później?
Przede wszystkim rozmiarowka jest moim zdaniem troche zawyzona... ja mam z poprzedniej ciazy kilka par jeansow i sobie je chwale majtki nosilam normalne cala ciaze i bluzki tez, tyle ze luzne fasony. Spodnie warto kupic, bo zima sie nie obedziesz bez nich
Blondynka1988
My jutro zaczynamy 14 tydzień <3
My jutro zaczynamy 14 tydzień <3
Z tego co kojarzę to kończysz 14 [emoji6] ja mam termin na 3.05 i w czwartek stuknie mi 14+0 czyli skończony 14 tydzień
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
Co do ubrań to ja kupiłam z H&M używane dżinsy 2 szt a w sklepie legginsy czarne i rajstopy. Zamówiłam też ocieplane legginsy [emoji6] przy synku nie miałam problemu bo rodziłam w sierpniu wiec miałam jedne dżinsy i tyle a potem juz same letnie sukienki ale teraz cała zima przez nami [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
MegiKM
KasiaRo ma racje legginsy i spodnie. Ja kupilam jeszcze koszulkę bo byla za 20 zl bedzie akurat potem do spania najwiekszy problem bede mieć z kurtka. Jak to dziewczyny u Was wyglada? Macie na tyle luzne kurtki na zime? A i w kwietniu mam wesele znajomych. To bedzie dopiero wyzwanie
KasiaRo
Ja mam rozne zimowe plaszcze i kurtki, mam nadzieje ze jakos dam w nich rade. Niektore maja luzna fasony. Licze, ze brzuch bede miec mniejszy niz wiekszy i nie tak szybko... a jak nie dam rady, to pozycze cos od przyjaciolki, ktora ma wiekszy rozm ciuchow niz ja
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
caltha
@LilithGoth32 jak u lekarza?
My po wizycie Wszystko w bobaskiem w porządku rączkę w buzi trzymało (tak jak córcia w tym wieku na jej USG hehe). Lekarz podejrzewa chłopaka bo coś tam jest, ale czekamy dalej W czwartek robię test na pappa a potem z wynikami do lekarza.
Ja od jakiś dwóch tygodni chodzę w ciążowych spodniach. W pierwszej miałam to samo, że zwykłe spodnie mnie obciskiwały i nie mogłam chodzić, męczyłam się. Z pierwszej ciąży mam dwie pary spodni i do tego znajoma dała m jeszcze trzy więc kupować to raczej nie będę myślałam nad rajtuzkami ciążowymi i na pewno takie zakupię.
Ja od jakiś dwóch tygodni chodzę w ciążowych spodniach. W pierwszej miałam to samo, że zwykłe spodnie mnie obciskiwały i nie mogłam chodzić, męczyłam się. Z pierwszej ciąży mam dwie pary spodni i do tego znajoma dała m jeszcze trzy więc kupować to raczej nie będę myślałam nad rajtuzkami ciążowymi i na pewno takie zakupię.
reklama
LilithGoth32
Hejo ja już po wizytach
A więc tak po kolei usg wszystko w jak najlepszym porządku rozwija się bardzo dobrze widać było rączki nóżki , serducho pięknie biło przepływy bardzo dobre... Iiii na 90% dziewczynka
U diabetologa już gorzej cukry tak jak myślałam za wysokie więc mam insulinę jak na razie na noc zobaczymy jak po 4 dniach po posiłkach cukry będą wyglądały jak źle to dojdzie insuliną przed posiłkami. Ciśnienie też źle u lekarza 138/96 powiedział że jak dalej takie będzie wyląduje na patologi. No nic Idę was nadrobic
A więc tak po kolei usg wszystko w jak najlepszym porządku rozwija się bardzo dobrze widać było rączki nóżki , serducho pięknie biło przepływy bardzo dobre... Iiii na 90% dziewczynka
U diabetologa już gorzej cukry tak jak myślałam za wysokie więc mam insulinę jak na razie na noc zobaczymy jak po 4 dniach po posiłkach cukry będą wyglądały jak źle to dojdzie insuliną przed posiłkami. Ciśnienie też źle u lekarza 138/96 powiedział że jak dalej takie będzie wyląduje na patologi. No nic Idę was nadrobic