reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
@KasiaRo ooo bierzesz coś? Macie jakieś faworyty? Nigdy jeszcze nie kupowałam takich rzeczy hehehe :p Coś warto kupić np. na później?

Przede wszystkim rozmiarowka jest moim zdaniem troche zawyzona... ja mam z poprzedniej ciazy kilka par jeansow i sobie je chwale;) majtki nosilam normalne cala ciaze i bluzki tez, tyle ze luzne fasony. Spodnie warto kupic, bo zima sie nie obedziesz bez nich;)

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

Co do ubrań to ja kupiłam z H&M używane dżinsy 2 szt a w sklepie legginsy czarne i rajstopy. Zamówiłam też ocieplane legginsy [emoji6] przy synku nie miałam problemu bo rodziłam w sierpniu wiec miałam jedne dżinsy i tyle a potem juz same letnie sukienki ale teraz cała zima przez nami [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

KasiaRo ma racje :) legginsy i spodnie. Ja kupilam jeszcze koszulkę bo byla za 20 zl bedzie akurat potem do spania :) najwiekszy problem bede mieć z kurtka. Jak to dziewczyny u Was wyglada? Macie na tyle luzne kurtki na zime? A i w kwietniu mam wesele znajomych. To bedzie dopiero wyzwanie :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mam rozne zimowe plaszcze i kurtki, mam nadzieje ze jakos dam w nich rade. Niektore maja luzna fasony. Licze, ze brzuch bede miec mniejszy niz wiekszy i nie tak szybko... a jak nie dam rady, to pozycze cos od przyjaciolki, ktora ma wiekszy rozm ciuchow niz ja;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

My po wizycie :) Wszystko w bobaskiem w porządku :) rączkę w buzi trzymało (tak jak córcia w tym wieku na jej USG hehe). Lekarz podejrzewa chłopaka bo coś tam jest, ale czekamy dalej :) W czwartek robię test na pappa a potem z wynikami do lekarza.

Ja od jakiś dwóch tygodni chodzę w ciążowych spodniach. W pierwszej miałam to samo, że zwykłe spodnie mnie obciskiwały i nie mogłam chodzić, męczyłam się. Z pierwszej ciąży mam dwie pary spodni i do tego znajoma dała m jeszcze trzy więc kupować to raczej nie będę ;) myślałam nad rajtuzkami ciążowymi i na pewno takie zakupię.

reklama
Hejo ja już po wizytach
A więc tak po kolei usg wszystko w jak najlepszym porządku rozwija się bardzo dobrze widać było rączki nóżki , serducho pięknie biło przepływy bardzo dobre... Iiii na 90% dziewczynka :)
U diabetologa już gorzej cukry tak jak myślałam za wysokie więc mam insulinę jak na razie na noc zobaczymy jak po 4 dniach po posiłkach cukry będą wyglądały jak źle to dojdzie insuliną przed posiłkami. Ciśnienie też źle u lekarza 138/96 powiedział że jak dalej takie będzie wyląduje na patologi. No nic Idę was nadrobic

Do góry