reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry.
U mnie w końcu wyszło słońce [emoji4]
No i mniej wieje.
Wizyta juz za tydzień a prenatalne za 8 dni... Doczekać się nie mogę...
Dziś zakupy i zastanawiam się czy kupić sobie jakieś ciążowe leginsy czy nie bo nadal mam stresa czy wszystko jest dobrze...
I nie wiem w sumie sama co robić...

A czemu zakupem masz zapeszyć? A może zakup zaszczęści? Traktuj zakupy jako dobry znak

reklama
Nie wiem no sama. Może najwyżej jakieś jedne spodnie sobie kupię i tyle. Wiecie brzuszek rośnie, mdłości są więc oznak nie brakuje [emoji4]

Hej u mnie tez pogoda sie poprawila dzisiaj bylam na badaniach i za tydzien wizyta:)

ticker.php

Dziewczyny ale jestem wkurzona. Ząb mi się ukruszył. Tzn. miałam go robionego jakiś czas temu i na ostatniej wizycie mówiłam dentyście, że chyba mam w nim dziurkę, ale stwierdził, że nie. Myślę, że albo mi się wykruszył kawałek albo wypadła mi płytka, która jest wkladana między dwa zęby jako ścianka. Jedno z dwóch. I jak tu teraz do dentyst iść? :(

My mamy cavalier king charles spaniel. Już 2 miesiąc, ale coś jej się w główce poprzewracało. Mój ma nocki dlatego ja się męczę. Może i Sisi spała by w łóżku gdyby nie siusiała do niego :(

Dzisiaj prenatalne. Oby wszystko było ok.

Moim zdaniem prawda jest taka, że stać się coś może niestety na każdym etapie ciąży.. a jak brzuszek rośnie to trzeba mieć wygodne ciuchy [emoji6] ja kupiłam w niedziele legginsy i rajstopy ciążowe, a przez internet dżinsy.
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze badania !! [emoji110]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Co ma się stać to i tak się stanie, jak masz duży brzuszek to chyba w czymś trzeba chodzić, sama mam ten problem, jak siedzę (w domu :) ) , muszę rozpiac guzik w dzinsach, bo brzusio przeszkadza. Nie zmienia to faktu, że mam piętra jak każda z was i zastanawiam się czy wszystko z bejbikiem w porządku. Macie na oku jakieś sklepy internetowe z ciuszkami ciazowymi?

Nie wiem no sama. Może najwyżej jakieś jedne spodnie sobie kupię i tyle. Wiecie brzuszek rośnie, mdłości są więc oznak nie brakuje [emoji4]

Ja kupilam legginsy sa tak wygodne ze spokojnie beda i po ciazy. Moja mama przymierzyla i tez powiedziala ze sobie je kupi. Wiec mysle ze takie zakupy mozna potraktowac jako zwykle zakupy ubraniowe.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co ma się stać to i tak się stanie, jak masz duży brzuszek to chyba w czymś trzeba chodzić, sama mam ten problem, jak siedzę (w domu :) ) , muszę rozpiac guzik w dzinsach, bo brzusio przeszkadza. Nie zmienia to faktu, że mam piętra jak każda z was i zastanawiam się czy wszystko z bejbikiem w porządku. Macie na oku jakieś sklepy internetowe z ciuszkami ciazowymi?

Ja polecam h&m i zalando :) chyba najtaniej wychodzi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry