reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@Katherine zs Ja sie nie rozgladalam jeszcze, bo nie mam takiej potrzeby, spokojnie chodzę sobie w normalnych ubraniach, brzuszek jeszcze mały, rurki pochowałam, ale mam sporo boyfriendów i swetrów oversize, więc bez problemu :)
Ale chętnie poczytam o Waszych ciekawych znaleziskach bo prędzej czy później będzie potrzeba.

A tak w ogóle to o kurcze - odkryłam wczoraj te nowe miękkie wertel's oryginals i jest to absolutnie najlepsza rzecz w całym wszechświecie, mogłabym pożerać to w ilości hurtowej [zdrowy rozsądek mnie jakoś powstrzymuje na szczęście ;) ]

reklama
Ja kupowała na allegro używane ciążowe ciuchy z Happy mum. Bardzo fajne polecam.

3jgxskjosc311c31.png

Dzień dobry.
Kciuki zaciśnięte piszcie na bieżąco jak na wizytach.

Tez wróciłam z cmentarza. Piękna pogoda Wiec pożytecznie i zdrowo.

@klaslaw kupuj i ciesz się szczęściem zakupów.
Pochwal się potem ci kupiłaś.

Ja ostatnio zaszalałam na stronie
H&M i C&A
Marzy tez mi się jakaś wygodna sukienka widzialam już na stronie firmy happymum. Czekam na wypłatę i kupuje

Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Link do: Happy mum - Levina melange dress SALE! pięknaaa :D i w przecenie... tylko ja jeszcze nie mam brzucha, na razie legginsy noszę normalne, niezbyt ciasne dżinsy też mogę, jak wyzdrowieję to będę szukać swetrów takich dłuższych żeby nosić legginsy i nie martwić się, że mi tyłek widać :p i chyba poszukam takich długich kozaczków - tak, jest plan :D

Na razie póki co dalej chora, zrobię ten wywar do picia co @wisienka<3 opisała - dzięki ;) Strasznie się boję, że ta infekcja będzie miała jakiś wpływ na maluszka :( To już druga infekcja od początku, choć naprawdę na siebie uważałam :(

Ja jeszcze spokojnie we wszystko wchodzę. Nie wiem nawet czy nie mam luźniej niż przed. Happy mum jest super. Miałam od nich płaszcz wiosenny z przeceny. Jeansy z hm. W poprzedniej ciąży to coś było widać dopiero 5/6mc i chyba tu też tak będzie.

Fajne rajstopy ciążowe są w Rossmanie. Dobrze sobie wyrobić to konto rossnę bo są fajne zniżki na rzeczy dla mam i dzieci.

Kciuki za wizyty.

Ja jestem po konsultacji. Jeszcze pogadam z moim, ale osobiście jestem zdecydowana na amniopunkcję. Jednak za dużo rzeczy może być nie tak przez moją translokację i część z nich będzie widać w amniopunkcji jednak a niekoniecznie na USG. Także kolejny stres mnie czeka.

Ja jeszcze spokojnie we wszystko wchodzę. Nie wiem nawet czy nie mam luźniej niż przed. Happy mum jest super. Miałam od nich płaszcz wiosenny z przeceny. Jeansy z hm. W poprzedniej ciąży to coś było widać dopiero 5/6mc i chyba tu też tak będzie.

Fajne rajstopy ciążowe są w Rossmanie. Dobrze sobie wyrobić to konto rossnę bo są fajne zniżki na rzeczy dla mam i dzieci.

Kciuki za wizyty.

Ja jestem po konsultacji. Jeszcze pogadam z moim, ale osobiście jestem zdecydowana na amniopunkcję. Jednak za dużo rzeczy może być nie tak przez moją translokację i część z nich będzie widać w amniopunkcji jednak a niekoniecznie na USG. Także kolejny stres mnie czeka.

Ja też polecam aplikacje rossmann i rossnę. Dwa dni temu dostałam od nich olejek babydream dla kobiet w ciąży za 1 grosz [emoji6]

Będzie wszystko dobrze ! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8d5e1p2n4i.png

Ostatnia edycja:
reklama

Kciuki za wizyty.

Musze sobie to konto rossne założyć! To zwykle juz mam, ale to chyba co innego?? Mi juz brzucho wywaliło... No ale taki urok mam nadzieje:p Hehhe Powodzenia!!! Trzymam mocno kciuki aby szyszki dobrze sie skończyło❤️

Do góry