reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dzień dobry.
U mnie w końcu wyszło słońce [emoji4]
No i mniej wieje.
Wizyta juz za tydzień a prenatalne za 8 dni... Doczekać się nie mogę...
Dziś zakupy i zastanawiam się czy kupić sobie jakieś ciążowe leginsy czy nie bo nadal mam stresa czy wszystko jest dobrze...
I nie wiem w sumie sama co robić...

A czemu zakupem masz zapeszyć? A może zakup zaszczęści? Traktuj zakupy jako dobry znak

reklama
Nie wiem no sama. Może najwyżej jakieś jedne spodnie sobie kupię i tyle. Wiecie brzuszek rośnie, mdłości są więc oznak nie brakuje [emoji4]

Hej u mnie tez pogoda sie poprawila dzisiaj bylam na badaniach i za tydzien wizyta:)

ticker.php

Dziewczyny ale jestem wkurzona. Ząb mi się ukruszył. Tzn. miałam go robionego jakiś czas temu i na ostatniej wizycie mówiłam dentyście, że chyba mam w nim dziurkę, ale stwierdził, że nie. Myślę, że albo mi się wykruszył kawałek albo wypadła mi płytka, która jest wkladana między dwa zęby jako ścianka. Jedno z dwóch. I jak tu teraz do dentyst iść? :(

My mamy cavalier king charles spaniel. Już 2 miesiąc, ale coś jej się w główce poprzewracało. Mój ma nocki dlatego ja się męczę. Może i Sisi spała by w łóżku gdyby nie siusiała do niego :(

Dzisiaj prenatalne. Oby wszystko było ok.

Moim zdaniem prawda jest taka, że stać się coś może niestety na każdym etapie ciąży.. a jak brzuszek rośnie to trzeba mieć wygodne ciuchy [emoji6] ja kupiłam w niedziele legginsy i rajstopy ciążowe, a przez internet dżinsy.
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze badania !! [emoji110]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Co ma się stać to i tak się stanie, jak masz duży brzuszek to chyba w czymś trzeba chodzić, sama mam ten problem, jak siedzę (w domu :) ) , muszę rozpiac guzik w dzinsach, bo brzusio przeszkadza. Nie zmienia to faktu, że mam piętra jak każda z was i zastanawiam się czy wszystko z bejbikiem w porządku. Macie na oku jakieś sklepy internetowe z ciuszkami ciazowymi?

Nie wiem no sama. Może najwyżej jakieś jedne spodnie sobie kupię i tyle. Wiecie brzuszek rośnie, mdłości są więc oznak nie brakuje [emoji4]

Ja kupilam legginsy sa tak wygodne ze spokojnie beda i po ciazy. Moja mama przymierzyla i tez powiedziala ze sobie je kupi. Wiec mysle ze takie zakupy mozna potraktowac jako zwykle zakupy ubraniowe.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co ma się stać to i tak się stanie, jak masz duży brzuszek to chyba w czymś trzeba chodzić, sama mam ten problem, jak siedzę (w domu :) ) , muszę rozpiac guzik w dzinsach, bo brzusio przeszkadza. Nie zmienia to faktu, że mam piętra jak każda z was i zastanawiam się czy wszystko z bejbikiem w porządku. Macie na oku jakieś sklepy internetowe z ciuszkami ciazowymi?

Ja polecam h&m i zalando :) chyba najtaniej wychodzi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry