MalinowaMarta
Fanka BB :)
Nknatalia współczuje rozłąki z rodzina, bądź dzielna i wracaj szybko do domku!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9+2 ostatnio do około 12 tygodnia.@nknatalia współczuje i życzę powrotu do zdrowia. Który tydzień masz ? Czy poprzednio tez tak długo cię męczyły wymioty ? Do którego tygodnia? Trzymam kciuki
@KasiaRo płakać mi się chce jak czytam o pierogach. Tez chce [emoji3]zakazane bo mączne
@Gorzatta nie wiem od kiedy nie można myć okien. Ja sobie już zakazałam [emoji854]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak. Na szczęście. Nam nadzieję że mi się skończy tak jak w poprzedniej ok tego 12tego.Nknatalia, to i tak dobrze. Moja mama wymiotowala 9 miesiecy... mam tez przyjaciolke, ktora trzy ciaze tak przeszla.
Oby u Ciebie szybko sie uspokoilo. Maz dojechal?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Dziekuje bardzo!! ja nadal w szokuOlcia piękne zdjęcie! To jest normalnie szok, że taki fajny, mały człowieczek w Tobie mieszka i tak pięknie Go widać... cudo
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom