0olcia
Fanka BB :)
Mowia ze gorsze nerwy niż jeden dymek.. dlatego duzo spokoju!!Tak ja zapalilam z nerwow wczoraj przyznaje sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mowia ze gorsze nerwy niż jeden dymek.. dlatego duzo spokoju!!Tak ja zapalilam z nerwow wczoraj przyznaje sie
Tak przebiega moja ciąża nie ma przyczyny pierwszą też tak przechodziłam ale każdy mi wmawiał że to napewno się nie powtórzy a masz.@nknatalia przykro mi, że tak wymiotujesz A co lekarze mówią - jest jakaś przyczyna?
Bardzo mi przykro ze tak sie meczysz i jeszcze tesknota za rodzina trzymam kciuki by lada dzien bylo dobrzeHej dziewczyny.
Gratulacje udanych wizyt i ślicznych zdjęć. Mnie wizyta ominie w piątek.
Nadal leżę i wymiotuje jak szewc nie wiedzą jak mi pomóc. Jem i śpię i rzygam na przemian. Cały dzień podłączona pod kroplówki.
Tego się obawiałam tak w pierwszej, ciąży przechodzę.
Jetkaa współczuję biedna psinka.
Klaudia a ty ciągle o tym jedzeniu ;-)
Ja w 1trym schudłam 6kg a potem przytyłam ok.20kg. waga mi szybko zleciała już po porodzie ok 6kg a potem jak karmiłam to reszta niestety jak poszłam do pracy to ok9 kg miałam nadwagi. Siedziący tryb i słabsza już przemiana.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom