reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Kasiales, zadnej maki nie mozesz??

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

Próbowałam mąkę żytnia, gryczana, orkiszowa. Niestety wywala cukier bardzo wysoko. Już się poddałam i nie jem mącznych potraw.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@basia89 @klaslaw1987 taki sprzęt maja do USG genetycznego w invicta w Gdańsku. Pan doktor tylko przełączył jakis guzik, czary mary i było w 3 czy tam 4d :)bez dodatkowych kosztów. A co do płci zobaczymy, kolejna wizyta koniec listopada, moze wtedy dzidzia bardziej sie wyluzuje o juz nie bedzie sie tak krępować;)
Nie znam się czy to 3d czy 4d hehe.
Ciekawe jakie mój na genetycznym zrobi...

Hej Dziewczyny, nie wiem czy mnie tu jeszcze pamiętacie, pisałam na samym poczatku trochę, pozniej zamilkłam, A teraz już po prenatalnych postaram sie odzywać w miarę regularnie ;) na grupie fb tez jestem. Jutro jak znajdę chwile to zrobię wreszcie watek z tabelka i pouzupełniam wasze dane z wątku "poznajmy sie".
Spokojnej nocy ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja wczoraj byłam na usg prenatalnym. Wszystko w normie i nawet dr zasugerowała że wysokie prawdopodobieństwo, że będzie dziewczynka. Ale ż falbankami i tiulem wytrzymam się do polowkowego.
Tatuś nieco rozczarowany bo nastawial się na drugiego chłopca.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry kobitki [emoji4]
pogoda paskudna meczy mnie wymiotowanie od kilku dni rano i wieczorem wczoraj juz sily nie mialam koszmarne uczucie a jak cos zjem to jak by mi na żoładku ciazylo.
Jade zawiesc smyka do szkoly i do laboratorium na badania.Trzymam kciuki jesli ktos ma dzis wizyte czy usg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Na pewno duzo wiecej zobaczysz niż zwykle:) ten sprzęt jest o wiele bardziej czuły.

Zapomnialam calkiem o tym musze sie poprawic ale mialam chwile przyplywu energi ze chyba nie myslalam racjonalnie [emoji47]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
No to teraz już okien nie umyjesz [emoji4]

Dzień dobry [emoji4]

reklama
Do góry