MalinowaMarta
Fanka BB :)
Ja też tylko telefon
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie sportowe chce kupic bo tak to jak nie musze gdzieś wyjsc to chodze bez mi nic nie pomoglo na rozstępy w 1 ciazy wiec teraz z nich rezygnujeJa tez juz mam cycki ze ho HOo!! polecam staniki sportowe- mnie to ratuje a jeśli chodzi o rozstępy to zobaczymy.. jak tylko sie dowiedziałam zaczelam sie smarować tymi kremami i oliwkami, ale czy to pomoze? Tendencje do rozstępów niestety posiadam...
Kurcze ja jutro prenatalne na 11... staram sie nie denerwować i wierze ze bedzie dobrze, ale jakos tak nieswojo.. Trzymajcie prosze dziewczyny kciuki!!
Ale masz śliczne zdjęcie profilowe i synek jak podobny do Ciebie. Jak ma na imię j w jakim jest teraz wieku?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzien dobry dziewczyny
Trzymam kciuki za was i za siebie powodzenia na badaniach
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Gdańsk Politechnika SKM i potem tylko z 300 metrowZaciśnięte [emoji854]
Jadę 02.11 na kliniczna. Orientujesz się gdzie wysiąść z skm ? Czy jeszcze tramwajem trzeba podjechac ?? Znasz nr ?? Wydawało mi się w miarę blisko torów ale daleko stacji.
Gdansk politechnikaZaciśnięte [emoji854]
Jadę 02.11 na kliniczna. Orientujesz się gdzie wysiąść z skm ? Czy jeszcze tramwajem trzeba podjechac ?? Znasz nr ?? Wydawało mi się w miarę blisko torów ale daleko stacji.