reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Hmm tak sobie myślę, do następnej wizyty u gina mam 8 dni a zostało mi 6 zastrzyków clexane. Jeśli nie zrobię dwóch to zaszkodzę dziecku? Próbowałam wyprosić od giną na NFZ ale w poniedziałek go nie będzie jedynie mogłabym prywatnie w domu ale płacić 120 zł za receptę?

3jgxskjosc311c31.png

Hmm tak sobie myślę, do następnej wizyty u gina mam 8 dni a zostało mi 6 zastrzyków clexane. Jeśli nie zrobię dwóch to zaszkodzę dziecku? Próbowałam wyprosić od giną na NFZ ale w poniedziałek go nie będzie jedynie mogłabym prywatnie w domu ale płacić 120 zł za receptę?

3jgxskjosc311c31.png
Nic sie nie stanie,ja przez tydz robilam zastrzyki co 2 dni jak mi sie konczyly,lekarz sam zaproponowal takie rozwiazanie.
Ja je mam profilaktycznie do konca ciazy robic.A jak jest u Ciebie?

Cześć
Ooo ubranka, ja jeszcze się wstrzymam do poznania plci. Choc pewnie cos uniwersalnego kupie :)
Mi dzis mega goraco i boli glowa :/
A myslalyscie juz o szkole rodzenia?

Nic sie nie stanie,ja przez tydz robilam zastrzyki co 2 dni jak mi sie konczyly,lekarz sam zaproponowal takie rozwiazanie.
Ja je mam profilaktycznie do konca ciazy robic.A jak jest u Ciebie?
Co drugi dzień to chyba nie jest takie złe rozwiązanie zwłaszcza, że to tylko 2. Ostatnio gin jeszcze sam nie wiedział do kiedy mam je brać, ale jeszcze raz zapytam za tydzień. Znając moje szczęście to będę się kłuła do końca ;)

3jgxskjosc311c31.png

Cześć
Ooo ubranka, ja jeszcze się wstrzymam do poznania plci. Choc pewnie cos uniwersalnego kupie :)
Ja najpierw czekam na prenatalne żeby móc odetchnąć i być może poznać płeć. Jeśli płci nie poznam to będę kupować uniwersalne. Łóżeczko juz mam [emoji4] Mama ma schowane moje sprzed 30 lat [emoji4] Tylko się je odnowi trochę [emoji4]

reklama
Cześć
W pierwszej ciazy chodzilismy do szkoły rodzenia I szczerze polecam.Bardziej przydała się mojemu mężowi niż mnie :) no i fajnie było wyjść spotkać sie z innymi oczekującymi rodzicami,śmiechu co niemiara.
Od strony technicznej pprodu nic mi nie pomogla,w rezultacie miałam CC. Teraz sie już nie wybieramy ale polecam :)

Do góry