reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Tez mam ostatnio jakis okres na przytulanie i bycie blisko jak idzie do pracy to tesknie

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mój dzwoni co najmniej 3 razy w ciągu 8 godzin w pracy...
A wczoraj jak zobaczył kolacje to pytał czy nie chce czasem ogórka kiszonego do dżemu [emoji44]
A my zas sie kłócimy:( drażni mnie cos strasznie... Nie jest wyrozumiały, glupie to ze nie kupil mi iryskow.. Nie rozumie ze mam zachcianki czy cos..
Mój się tylko śmieje jak patrzy na to co jem [emoji4]
Ale widzę ze w ogóle do kwaśnej mnie nie ciągnie....

reklama
Ja mam meza w domu zwykle tylko 3 dni w tygodniu, wiec nawet jak mnie drazni, to staram sie trzymac hormony na wodzy;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Co racja to racja [emoji4]

Ja juz zajadam rosołek [emoji4]
Mniam [emoji7]

Ja w ramach niejedzenia miesa [emoji23] zjadlam dzis peczak z wolowina i pomidorami.

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

Ja mam meza w domu zwykle tylko 3 dni w tygodniu, wiec nawet jak mnie drazni, to staram sie trzymac hormony na wodzy;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
No tak szkoda by bylo sie klucic jak widzicie sie krótko.moj ostatnio ma w pracy mlyn po 12h i juz wiem ze 3 weekend z rzedu bedzie w pracy po12h

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej.

A mnie dzis glowa boli..... chyba zrobie slaba kawe bo zwariuje....cisnuenie leci na leb na szyje I to pewnie dlatego....

A wy ciagle o jedzeniu... u nas spagetti dzisiaj, na zyczenie starszej corki.

reklama
Ja juz czekam masakra jest przedemna 20osob masakra.. :\ a ja nic nie jadlam bo mi nie dobrze bylo:\ ale ide do sklepiku szpitalnego i kupię sobie cos slodkiego

Do góry