reklama
promyczek_81
Fanka BB :)
Ja myślałam że mój nie chrapie. Ale okazuje się ze to ja taki dobry sen miałam. Odkąd budzę się na siku nie ma szans bez stoperow
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
@Hope mam nadzieję, że ramen z tymi przyprawami wszystkimi jakoś inaczej będzie, bo mam ostatnio mega fazę na przyprawy różne dziwne
Co do mężowego pufania polecam stopery, zawsze miałam płytki sen, w ciąży do tego ciężko mi się zasypia, te stopery ratują mi życie
Wiem, używam ale czasem i tak słyszę to pufanie...
@KasiaRo dzięki, dobrze wiedzieć zawczasu gdzie się rozglądać za ciuszkami, bo jestem zielona 10 listopada lecę do Londynu to może zajrzę do Primarka i coś kupię
Polecam je h&m +Tesco a jak będziesz w UK to Next - rewelacyjna jakość i piękne wzornictwo
Mam tez piękne pajace i cudowne komplety do zdjęć i imprez rodzinnych [emoji12]z firmy Carter’s np na Zalando można kupić albo na Allegro. Jakość nie do zniszczenia.
Ominie mnie frajda zakupów bo mam po synku. Większość w neutralnych kolorach.
Pamiętaj ze maluchy generalnie nie lubią się przebierać. Ma być wygodnie Wiec u nas królowały pajace, polspiochy etc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tsh mam 3.49 mam sie umowic do mojego lekarza
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
A kiedy masz wizytę ?
Bo zdaje się wysoki twój wynik. Mój 2,35 i jest graniczny. Mam monitować przed każda wizyta.
0olcia
Fanka BB :)
A gdzie ten ryneczek?????@Gorzatta powodzenia na wizycie
Dziewczyny, wątek o jedzeniu już jest - przepisy mamusiowych zachcianek hehe
Ja dziś spać nie mogłam, mąż pufał całą noc, musiałam wstać przed 6, pada cały czas, nawet pies zrobił tylko psikupę szybko i się zawinął mi do domu
Trochę posprzątam i jadę na ryneczek po jajka, owoce i warzywa prosto od rolników i potem do mamy Mielone dziś doje mąż...
Jutro ide do lekarza wiem ze wysoki nawet bardzoA kiedy masz wizytę ?
Bo zdaje się wysoki twój wynik. Mój 2,35 i jest graniczny. Mam monitować przed każda wizyta.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama