reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Też już po spacerze ale kurtki całe mokre niby nie padało mocno ale całe czas mżyło. Tak ma dwóch chłopców 7 i 8 lat. A ten plac zabaw to nie byłam jeszcze i nawet nie słyszałam, muszę się wybrać koniecznie. Teraz jedziemy na basen do jezuitów wiec niedziela na mokro:)

reklama
Klaslaw miło się czyta, że po tym co przeszłaś z byłym jesteś teraz taka szczęśliwa [emoji173]️ jeśli chodzi o mnie to ja jednak sądzę, że to on miał jakis problem z płodnością - wg mnie psychika aż tak nie blokuje się w tym temacie bo przecież każda która by nie chciała być w ciąży z danym facetem by się tak „blokowała” i cała antykoncepcja poszłaby do lamusa [emoji38]

Basia to jutro trzymamy kciuki [emoji110]️, a Ty daj nam znać koniecznie.

Gosia88 super, że giniesz już we własnym łóżku a nie tym szpitalnym no i srajtaśmy Ci już nie zabraknie [emoji38]
A facet niech nadskakuje,brawa dla niego - niech dba o Was

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hehehe no srajtasma to raczej się szybko nie skończy, bo właśnie wysyłam po nią faceta i po żelki bo mam chęć ;)

3jgxskjosc311c31.png

Megee my już po spacerze. Szaro i buro ale byliśmy ponad godzinę.
Masz już dzieci ?
My wcZoraj odkryliśmy nowy płac zabaw zamknięty. Nazywa się Amazonia i jest koło u7. Wczoraj byliśmy na zabawie a dzisiaj popatrzeć [emoji854]

Zaciśnięte

@gosia88 dobrze ze mąż się troszczy. A krwawienia ustały??

Czas mi się dłuży bo czekam na męża.

@Locja zeglujecie po morzu czy jeziorze ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, na razie nic się nie dzieje :)

3jgxskjosc311c31.png

Klaslaw miło się czyta, że po tym co przeszłaś z byłym jesteś teraz taka szczęśliwa [emoji173]️ jeśli chodzi o mnie to ja jednak sądzę, że to on miał jakis problem z płodnością - wg mnie psychika aż tak nie blokuje się w tym temacie bo przecież każda która by nie chciała być w ciąży z danym facetem by się tak „blokowała” i cała antykoncepcja poszłaby do lamusa [emoji38]

Basia to jutro trzymamy kciuki [emoji110]️, a Ty daj nam znać koniecznie.

Gosia88 super, że giniesz już we własnym łóżku a nie tym szpitalnym no i srajtaśmy Ci już nie zabraknie [emoji38]
A facet niech nadskakuje,brawa dla niego - niech dba o Was

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja juz w domku.
Być może miał problemy z płodności ale olewam to już niech sobie ma ja się cieszę że z nim nie mam dzieci [emoji4]
U nas wie już 3 z 4 została tylko agentka która mi najwięcej nerwów psuje ale jej się powie po prenatalnych [emoji4]

Półwysep przywitał nas deszczem ale ja lubię prowadzić na takie długich trasach....

Dobrywieczor:)

Ja dzis spedzilam fajne popoludnie, bo wyszlismy sami z mezem na obiad i zakupy, a Zosia zostala z dziadkami [emoji847] bardzo dobrze mi to zrobilo, mimo szaro-burej aury.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Dobry wieczór dziewczyny.

Ja cały weekend spędziłam u mamy i babci w Berlinie także było super...trochę spacerków zaliczonych...zoo dzieciaki zachwycone no i oczywiście zakupy.. szału nie było ale najważniejsza dla mnie była niemiecka chemia. Lecę kłaść Olę spać i sama też się chyba legnie bo nie pospalam

Ale wczoraj był wieczór! Byłam w teatrze, zostałam wniesiona (na rękach) do improwizacji na scenie. Normalnie takie sytuacje wprowadzają mnie w nieprawdopodobny stres, ale nie wczoraj. Na koniec ten właśnie aktor podziękował publiczności, a w szczególności mi i w ramach podziękowań wręczył mi... jajko z niespodzianką :). Oczywiście to jajko zachowam dla dziecka wewnętrznego, które całkiem możliwe, zostanie aktorem ;).

Ale wczoraj był wieczór! Byłam w teatrze, zostałam wniesiona (na rękach) do improwizacji na scenie. Normalnie takie sytuacje wprowadzają mnie w nieprawdopodobny stres, ale nie wczoraj. Na koniec ten właśnie aktor podziękował publiczności, a w szczególności mi i w ramach podziękowań wręczył mi... jajko z niespodzianką :). Oczywiście to jajko zachowam dla dziecka wewnętrznego, które całkiem możliwe, zostanie aktorem ;).
Fajna historia i trochę wrażeń [emoji4]

Dzień dobry w ten deszczowy poranek [emoji4]

reklama
Bry.
Szaro buro I zimno strasznie. Starszej zimowa kurtke ubralam do szkoly bo niewiele ponad 0 jest u nas. Sama zaraz sie ogarne, czekam na tesciowa I lece do pracy zawiezc zwolnienia I do brata potem.

Milego dnia.

Kyo dzis ma wizyty? Trzymam kciuki.

Do góry