reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Bry.
Szaro buro I zimno strasznie. Starszej zimowa kurtke ubralam do szkoly bo niewiele ponad 0 jest u nas. Sama zaraz sie ogarne, czekam na tesciowa I lece do pracy zawiezc zwolnienia I do brata potem.

Milego dnia.

Kyo dzis ma wizyty? Trzymam kciuki.
My dziś jedziemy najmłodszej po kurtkę zimowa bo jej się urosło...

Ja stanęłam na wagę i w porównaniu do zeszłego tygodnia mam -0,4kg chociaż jem normalnie i mdłości brak...

reklama
Dzien dobry
U mnie tez deszczowo za oknem. Mam nadzieje, ze pozniej uda sie nam wyjsc na jakis spacer [emoji849]
Klaslaw, czyli mozna powiedziec, ze tyle samo wazysz.
LilithGoth, zazdroszcze wycieczki do Berlina. Moje ukochane miasto [emoji1303]
Ja wizyte mam za tydzien, a dzis bede miec komplet wynikow z lab.

Milego dnia!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Dzien dobry pogoda srednia ale puki co nie pada to jakis plus ja glodna na 9 mam badania wiec musze wytrzymac.
Trzymam kciuki za wszystkie mamy ktore maja wizyty dzis by byly udane [emoji4].

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Locja ale akcja :D

też trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty. rany, moje genetyczne dopiero za 2 tygodnie, im bliżej tym większy stres ;)

pogoda masakra, najchętniej zawinęłabym się w kocyk i nie wychodziła nigdzie :eek:

Dzień dobry.
@Locja ale numer. Dziecko skazane na sukces. Jak to się stało ze cie wybrali? W sensie zgłosiłaś się ?

U nas jako tako. W nocy nie mogłam spać i jakaś rozbita jestem. Potem budzik dzwonił o świcie bo Dzisiaj w lidlu akcja buty zimowe. Buty kupione. Jakość ok a kasa mała.
Potem problem ze dużo osób ma te same buty ale mam to gdzieś

Dzisiaj mój cukier na czczo 102. Idę do innego lekarza bo ten mnie lekceważy. Może nie mnie ale poranne wyniki. Mówi ze się unormuje. Tylko kiedy ?? Pytanie do doświadczonych jak to jest? Należę do poradni diabetologicznej i jak chce zmienić to muszę iść po nowe skierowanie do ogólnego tak?? Nie będzie Ogolny robił problemu ze znowu skierowanie ma pisać?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzien dobry
U mnie tez deszczowo za oknem. Mam nadzieje, ze pozniej uda sie nam wyjsc na jakis spacer [emoji849]
Klaslaw, czyli mozna powiedziec, ze tyle samo wazysz.
LilithGoth, zazdroszcze wycieczki do Berlina. Moje ukochane miasto [emoji1303]
Ja wizyte mam za tydzien, a dzis bede miec komplet wynikow z lab.

Milego dnia!

Też uwielbiam Berlin jestem tam stałym bywalcem przynajmniej raz na miesiąc tam jade, przeważnie po zakupy ale też pochodzić pozwiedzac bo jest co..

Macie tutaj mojego najmłodszego w zoo
1508745049-23be459a587ac003-aaaaaa.jpeg

@LilithGoth32 fajnie z Berlinem, sama ciągle wybieram się i wybieram i wybrać się nie mogę ;) może w okolicach świąt się uda. Masz już jakieś info o wizycie?

@Kasiales możemy sobie przybić 5, dziś mój cukier na czczo był 107, myślałam, że na zawał zejdę jak to zobaczyłam...a na wieczór zwiększyłam dawkę insuliny. Nie radzę sobie z tym cukrem, już nie wiem co mam robić, bo jak nie jem to mam ketony jak jem to cukier szybuje. Jutro idę do diabetologa i mam nadzieję, że jakoś mnie poratuje :(.
Oczywiście nie zgłosiłam się, w życiu pięknym bym tego nie zrobiła, zostałam wybrana z publiczności, taki zaszczyt :). Moje wewnętrzne dziecko chyba ma parcie na szkło hehe.

Cześć dziewczyny:) cały weekend przy garach spędziłam.. teście na obiad w niedziele przyjeżdżali to musiałam sie wzbić na kulinarne szczyty hehe @Locja super historia!! Poza tym narobiłas mi smaka na teatr!:) @klaslaw1987 gratuluje wagi:) ja zaczynałam od 57,5kg, a juz lekko przekraczam 60kg... inna sprawa, ze problem z wyproznianiem juz mnie dopadł:/ macie jakies rady?? Zaznaczam, ze kapustę kiszona popijam mlekiem i nic! :( próbowałam juz „laksimama” z mizernym skutkiem i jakies czopki. Nie wiem czy to nie czasem tez wina żelaza w witaminach, które biore? @gdynia i okolice Link do: INVICTA -50% na badania w klinice invicta w Gdyni.wszystko działa, trzeba rylko pobrać kupon i wykorzystać go do końca miesiaca:)

reklama
Oolcia, ja polecam siemie lniane z jogurtem naturalnym i do tego np kiwi lub maliny (owoc z pestkami)

Do góry