reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

On nie gotuje bo nie potrafi wiec nie wymagam od niego nauki gotowania ale faktycznie mogl by posprzątać po jedzeniu.. Zazdroszczę wam dziewczyny naprawdę :) no ale faktycznie to wy ich tego nauczyłyscie.. A ja wolalam robic sama niz sie poklocic czy cos..
Ja sokow robionych nie toleruję :\ani zadnych kubusiow nic takiego..

Wspolczuje Ci bardzo:( to musi byc trudne zostac sama z tym wszystkim. Wiadomo ze facet sie do dobrego przyzwyczaił ale musi tez Ci pomagac. Praca w domu z dziecmi to praca na pełen etat a nie tylko 8 godzin za biurkiem. Ja sie boje bardzo za jakis miesiac mam zamieszkać z moim partneram. Ja lubie miec porządek a on raczej nie za bardzo :( na szczescie dobrze gotuje wiec jest plusik

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie ma co sie bac :) mieszkac z kims kogo kochasz jest super:) sa plusy i minusy:) i od razu zacznij wymagac od niego pewnych rzeczy nie rób tego co ja:\ jest to ciezkie jestem zla na niego i siebie.. Ale pogadaliśmy chyba zauwazyl swoje błędy.. Nie jade na weekend do mamy jednak syn chory:\ wiesz mieszkajac poznacie sie nawzajem bardziej niz jak zescie sie spotykali:)

Nie ma co sie bac :) mieszkac z kims kogo kochasz jest super:) sa plusy i minusy:) i od razu zacznij wymagac od niego pewnych rzeczy nie rób tego co ja:\ jest to ciezkie jestem zla na niego i siebie.. Ale pogadaliśmy chyba zauwazyl swoje błędy.. Nie jade na weekend do mamy jednak syn chory:\ wiesz mieszkajac poznacie sie nawzajem bardziej niz jak zescie sie spotykali:)
Dobrze ze porozmawialiscie [emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieje ze zrozumial i wezmie sobie do serca:) pokazalam mu jego bledy i sie przyznal do nich więc bede wprowadzac zmiany i bede bardziej szczesliwa:)

Dzień dobry Nawet dobry wieczór.
Cały dzień poza domem.

@jetka powodzenia. Żyje wg domeny ze w życiu mamy to na co się godzimy. Ja się nie godzę jak jest mi z czymś źle. Trzymam kciuki

W sprawie soków to zdecydowanie warzywne z odrobina owoca. Dla dziecka odrowornie owocowe z odrobina warzyw. Rób eksperymenty. Jak nie smakuje to dodawaj co lubisz. Ananas pasuje do wszystkiego. Ja pije nawet z brokuła, pokrzywy, pietruszki. Teraz to w ogóle staram się nie pic soków przez cukier[emoji854]smacznego

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas piękna sobota. Malowanie altany i porządki na działce.
Ostatnio mam kłucia w okolicy serca. I zaczynają się początki rwy kulszowej chyba. Poza tym samopoczucie super.
@Jetkaa poza tym, co dziewczyny radzą- to jeszcze chwal- za każdą pierdołę i nie poprawiaj, jak coś jest nie do końca tak jak byś Ty to zrobiła. Z facetami jak że szczeniaczkami- najlepsza pozytywna tresura

reklama
U nas piękna sobota. Malowanie altany i porządki na działce.
Ostatnio mam kłucia w okolicy serca. I zaczynają się początki rwy kulszowej chyba. Poza tym samopoczucie super.
@Jetkaa poza tym, co dziewczyny radzą- to jeszcze chwal- za każdą pierdołę i nie poprawiaj, jak coś jest nie do końca tak jak byś Ty to zrobiła. Z facetami jak że szczeniaczkami- najlepsza pozytywna tresura
Hehe rozumiem tak bede robic:) chwalic go jak dziecko za kazda pozytywna ocene hehe:)

Do góry