reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry,
ja się czuję dobrze, choć cały czas mnie boli odcinek lędźwiowy - myślałam, że za szybko na takie bóle i pojawiają się one dopiero jak jest co dźwigać...
Na zakupy wysłałam męża, też mi się nic nie chce - pogoda do d... :/

Dzien dobry.
Ja dzis w koncu w miare sie wyspalam bo o 3 G wstal do Kasi. Usnela mu dopiero przed 6..... nie wiem co jej sie ze spaniem tak znowu popsulo ostatnio.
Ja jem drugie sniadabie I biore sie za warzywa. Sprzatnelam dzis ogrod do konca bo po weekendzie zapowiadaja przymrozki, a G znowy wyjezdza, tym razem na 4 dni, w tym czasie mam jeszcze zebranie w szkole I slubownaie starszej, wiec nie ma szans zeby wdziewczynka domu cos w tygidniu porobic. Olalam za to sprzatanie. Starsza poodkurza wieczorem tylko :)

Dostałam poduszkę ciążowa i nie wiem jak jej używać [emoji14]

3jgxskjosc311c31.png

Cześć dziewczyny, dawno mnie tutaj nie było ponieważ wyjechałam z synkiem na zjazd mam z poprzedniego ciążowego forum. To już było nasze 3 spotkanie i było super.

Zaraz doczytam co u Was.

Gosika88 ja w poprzedniej ciąży używałam poduszki ciążowej i bardzo lubiłam. Teraz tez muszę ja odszukac. A używasz tak jak na tym zdjęciu z neta:
1508580467-1319b87cdacbcdd1-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Sklep zaliczony obiad na razie w planach:) Mój mąż wraca dopiero 8 listopada wiec jestem zdana na siebie, a moje dzieci wciąż głodne, dobrze ze w tygodniu obiady mają w szkole.

Do góry