reklama
No tak co zrobic niektorych rzeczy sie nie przeskoczy jeszcze pogoda nie daje zbytnio energi czlowiekowiJa na szczescie nie wymiotuje. Ale to tylko jedna z wielu mozliwych przypadlosci ciazowych...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry,
ja się czuję dobrze, choć cały czas mnie boli odcinek lędźwiowy - myślałam, że za szybko na takie bóle i pojawiają się one dopiero jak jest co dźwigać...
Na zakupy wysłałam męża, też mi się nic nie chce - pogoda do d... :/
ja się czuję dobrze, choć cały czas mnie boli odcinek lędźwiowy - myślałam, że za szybko na takie bóle i pojawiają się one dopiero jak jest co dźwigać...
Na zakupy wysłałam męża, też mi się nic nie chce - pogoda do d... :/
tysia123
Fanka BB :)
Dzien dobry.
Ja dzis w koncu w miare sie wyspalam bo o 3 G wstal do Kasi. Usnela mu dopiero przed 6..... nie wiem co jej sie ze spaniem tak znowu popsulo ostatnio.
Ja jem drugie sniadabie I biore sie za warzywa. Sprzatnelam dzis ogrod do konca bo po weekendzie zapowiadaja przymrozki, a G znowy wyjezdza, tym razem na 4 dni, w tym czasie mam jeszcze zebranie w szkole I slubownaie starszej, wiec nie ma szans zeby wdziewczynka domu cos w tygidniu porobic. Olalam za to sprzatanie. Starsza poodkurza wieczorem tylko
Ja dzis w koncu w miare sie wyspalam bo o 3 G wstal do Kasi. Usnela mu dopiero przed 6..... nie wiem co jej sie ze spaniem tak znowu popsulo ostatnio.
Ja jem drugie sniadabie I biore sie za warzywa. Sprzatnelam dzis ogrod do konca bo po weekendzie zapowiadaja przymrozki, a G znowy wyjezdza, tym razem na 4 dni, w tym czasie mam jeszcze zebranie w szkole I slubownaie starszej, wiec nie ma szans zeby wdziewczynka domu cos w tygidniu porobic. Olalam za to sprzatanie. Starsza poodkurza wieczorem tylko
MalinowaMarta
Cześć dziewczyny, dawno mnie tutaj nie było ponieważ wyjechałam z synkiem na zjazd mam z poprzedniego ciążowego forum. To już było nasze 3 spotkanie i było super.
Zaraz doczytam co u Was.
Gosika88 ja w poprzedniej ciąży używałam poduszki ciążowej i bardzo lubiłam. Teraz tez muszę ja odszukac. A używasz tak jak na tym zdjęciu z neta:
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zaraz doczytam co u Was.
Gosika88 ja w poprzedniej ciąży używałam poduszki ciążowej i bardzo lubiłam. Teraz tez muszę ja odszukac. A używasz tak jak na tym zdjęciu z neta:
KasiaRo
Ja tez tak albo odwrotnie) z podparciem za plecami
reklama