Nie miałam zdanego dyskomfortu i myślę że możesz spokojnie zaczekać. Moja gina nie panikowała za bardzo, powiedziała że trzeba powtórzyć badanie za parę dni no i ten posiew zrobić. Moj wynik przed kuracją - erytrocyty świeże 5 - 10 W.P.W.@Megee a powiedz duzo mialas tych etyrtocytow? odczuwalas jakis dyskomfort w zwiazku z tym?
reklama
Perfekcyjne /;/0Hej dziewczynykolejny dzień bez mdlosci
Czy ja jestem zbyt wymagajaca? Moze od poczatku codziennie sprzatam gotuje zajmuje sie dzieckiem i wogole.. Narzyczony ma zawsze sniadanie obiad kolacjie.. Ciągle siedzę w domu nie chodze po kolezankach.. A on pracuje chodzi po kolegach jezdzi na moto.. Nie ma czasu dla mnie.. Chciala bym zeby mnie obciazyl .. Zeby nawet w niedziele wziął syna gdzies zebym odpoczela.. On nie rozumie nic.. Bardzo sie poklocilismy...:\ ciagle go nie ma a ja naprwde padam
On nie rozwaza żadnych argumentow:\ pojade sama chyba do mamy na weekend a on niech zostanie z małym i zobaczy jak to jest ..dobre rozwiązanie?
Locja
Fanka BB :)
@Jetkaa z dnia na dzień życia nie zmienisz. Nie mozesz teraz od narzeczonego wymagać jeśli do tej pory byłaś jego służącą. Taka rewolucja zawsze będzie prowadziła do buntu i wielkich kłótni i właściwie do niczego nie prowadzi. A Wy chcecie przecież być razem, prawda? I (przepraszam, że to pisze) niestety sama jesteś sobie winna, bo zrobiłaś z niego księcia, teraz nie tak łatwo będzie Tobie zostać księżniczką. Ale wszystko jest do zrobienia, w procesie, musisz jasno i rzeczowo mówić o swoich oczekiwaniach i przestać usługiwać. Związek polega na wzajemnym dawaniu i nie może być tak, że dla jeden osoby nic się nie zmienia a dla drugiej wszystko. Ale Ty o tym wiesz
. Spokojnie, wdech wydech i zacznij zmieniać swoją pozycję!
Jetkaa
Dziękuję dałaś duzo mi do zrozumienia@Jetkaa z dnia na dzień życia nie zmienisz. Nie mozesz teraz od narzeczonego wymagać jeśli do tej pory byłaś jego służącą. Taka rewolucja zawsze będzie prowadziła do buntu i wielkich kłótni i właściwie do niczego nie prowadzi. A Wy chcecie przecież być razem, prawda? I (przepraszam, że to pisze) niestety sama jesteś sobie winna, bo zrobiłaś z niego księcia, teraz nie tak łatwo będzie Tobie zostać księżniczką. Ale wszystko jest do zrobienia, w procesie, musisz jasno i rzeczowo mówić o swoich oczekiwaniach i przestać usługiwać. Związek polega na wzajemnym dawaniu i nie może być tak, że dla jeden osoby nic się nie zmienia a dla drugiej wszystko. Ale Ty o tym wiesz. Spokojnie, wdech wydech i zacznij zmieniać swoją pozycję!
KasiaRo
Jetkaa, pomysl bardzo dobry. I z kolezankami tez sie umawiaj raz na jakis czas. Wyznacz zadania jakie twoj facet ma w domu poza tym. Oni sa czasem malo domyslni, ale faceci to zadaniowcy
Dla mnie nie do pomyslenia, zeby chlop w domu nic nie robil, a nawet sie dzieckiem nie zajal.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Dla mnie nie do pomyslenia, zeby chlop w domu nic nie robil, a nawet sie dzieckiem nie zajal.
reklama
Jetkaa
Zaczne tak robic bo jednak za pare miesięcy bede miala dwojke dzieci i nie dam rade sobie sama:\ ciezko go będzie nauczyć ale dam rade.. Bo dziś to bardzoo sie poklocilismy... EhhhJetkaa, pomysl bardzo dobry. I z kolezankami tez sie umawiaj raz na jakis czas. Wyznacz zadania jakie twoj facet ma w domu poza tym. Oni sa czasem malo domyslni, ale faceci to zadaniowcy