reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

@Megee a powiedz duzo mialas tych etyrtocytow? odczuwalas jakis dyskomfort w zwiazku z tym?
Nie miałam zdanego dyskomfortu i myślę że możesz spokojnie zaczekać. Moja gina nie panikowała za bardzo, powiedziała że trzeba powtórzyć badanie za parę dni no i ten posiew zrobić. Moj wynik przed kuracją - erytrocyty świeże 5 - 10 W.P.W.

reklama
Hej dziewczyny:) kolejny dzień bez mdlosci:)
Czy ja jestem zbyt wymagajaca? Moze od poczatku codziennie sprzatam gotuje zajmuje sie dzieckiem i wogole.. Narzyczony ma zawsze sniadanie obiad kolacjie.. Ciągle siedzę w domu nie chodze po kolezankach.. A on pracuje chodzi po kolegach jezdzi na moto.. Nie ma czasu dla mnie.. Chciala bym zeby mnie obciazyl .. Zeby nawet w niedziele wziął syna gdzies zebym odpoczela.. On nie rozumie nic.. Bardzo sie poklocilismy...:\ ciagle go nie ma a ja naprwde padam:(
On nie rozwaza żadnych argumentow:\ pojade sama chyba do mamy na weekend a on niech zostanie z małym i zobaczy jak to jest ..dobre rozwiązanie?
Perfekcyjne /;/0

@Jetkaa z dnia na dzień życia nie zmienisz. Nie mozesz teraz od narzeczonego wymagać jeśli do tej pory byłaś jego służącą. Taka rewolucja zawsze będzie prowadziła do buntu i wielkich kłótni i właściwie do niczego nie prowadzi. A Wy chcecie przecież być razem, prawda? I (przepraszam, że to pisze) niestety sama jesteś sobie winna, bo zrobiłaś z niego księcia, teraz nie tak łatwo będzie Tobie zostać księżniczką. Ale wszystko jest do zrobienia, w procesie, musisz jasno i rzeczowo mówić o swoich oczekiwaniach i przestać usługiwać. Związek polega na wzajemnym dawaniu i nie może być tak, że dla jeden osoby nic się nie zmienia a dla drugiej wszystko. Ale Ty o tym wiesz :). Spokojnie, wdech wydech i zacznij zmieniać swoją pozycję!

@Jetkaa z dnia na dzień życia nie zmienisz. Nie mozesz teraz od narzeczonego wymagać jeśli do tej pory byłaś jego służącą. Taka rewolucja zawsze będzie prowadziła do buntu i wielkich kłótni i właściwie do niczego nie prowadzi. A Wy chcecie przecież być razem, prawda? I (przepraszam, że to pisze) niestety sama jesteś sobie winna, bo zrobiłaś z niego księcia, teraz nie tak łatwo będzie Tobie zostać księżniczką. Ale wszystko jest do zrobienia, w procesie, musisz jasno i rzeczowo mówić o swoich oczekiwaniach i przestać usługiwać. Związek polega na wzajemnym dawaniu i nie może być tak, że dla jeden osoby nic się nie zmienia a dla drugiej wszystko. Ale Ty o tym wiesz :). Spokojnie, wdech wydech i zacznij zmieniać swoją pozycję!
Dziękuję dałaś duzo mi do zrozumienia:) tak chyba bede robic krok po kroku... Faktycznie nic nie wymagalam od niego bo tak został wychowany.. Górale.. :\ pogadam z nim pozniej jak wroci jak to nic nie da pojade do mamy na weekend ja odpocznę a on sam będzie z synem i zobaczy jak to jest..

Jetkaa, pomysl bardzo dobry. I z kolezankami tez sie umawiaj raz na jakis czas. Wyznacz zadania jakie twoj facet ma w domu poza tym. Oni sa czasem malo domyslni, ale faceci to zadaniowcy;)
Dla mnie nie do pomyslenia, zeby chlop w domu nic nie robil, a nawet sie dzieckiem nie zajal.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Jetkaa, pomysl bardzo dobry. I z kolezankami tez sie umawiaj raz na jakis czas. Wyznacz zadania jakie twoj facet ma w domu poza tym. Oni sa czasem malo domyslni, ale faceci to zadaniowcy;)
Dla mnie nie do pomyslenia, zeby chlop w domu nic nie robil, a nawet sie dzieckiem nie zajal.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Zaczne tak robic bo jednak za pare miesięcy bede miala dwojke dzieci i nie dam rade sobie sama:\ ciezko go będzie nauczyć ale dam rade.. Bo dziś to bardzoo sie poklocilismy... Ehhh

Do góry