reklama
Ja miałam erytrocyty w moczu i moja gina dała mi skierowanie na posiew moczu i jeszcze na powtórne badanie ogólne moczu i powiedziała ze jak coś wyjdzie to niestety augumentin. Zrobiła sobie sama kurację z żurawiny, kupiłam sok z żurawiny i świeżą żurawinę zasypywałam cukrem i piłam ten sok i jadłam kilka łyżeczek dziennie tej żurawiny z cukrem i po tygodniu poszłam na badania i jest już czysto, posiew tez ok. Mi pomogło.
Ja juz po zakupach do obiadu tez jeszcze chwila mlody zjadl tosta z żabki po drodze wiec puki co nie jest glodny a druga polowka wraca kolo 19 tak ze mam chwile czasu dzis nalesniki wiec nie jest zleSklep zaliczony obiad na razie w planach Mój mąż wraca dopiero 8 listopada wiec jestem zdana na siebie, a moje dzieci wciąż głodne, dobrze ze w tygodniu obiady mają w szkole.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jetkaa
Fanka BB :)
Hej dziewczyny kolejny dzień bez mdlosci
Czy ja jestem zbyt wymagajaca? Moze od poczatku codziennie sprzatam gotuje zajmuje sie dzieckiem i wogole.. Narzyczony ma zawsze sniadanie obiad kolacjie.. Ciągle siedzę w domu nie chodze po kolezankach.. A on pracuje chodzi po kolegach jezdzi na moto.. Nie ma czasu dla mnie.. Chciala bym zeby mnie obciazyl .. Zeby nawet w niedziele wziął syna gdzies zebym odpoczela.. On nie rozumie nic.. Bardzo sie poklocilismy...:\ ciagle go nie ma a ja naprwde padam
On nie rozwaza żadnych argumentow:\ pojade sama chyba do mamy na weekend a on niech zostanie z małym i zobaczy jak to jest ..dobre rozwiązanie?
Czy ja jestem zbyt wymagajaca? Moze od poczatku codziennie sprzatam gotuje zajmuje sie dzieckiem i wogole.. Narzyczony ma zawsze sniadanie obiad kolacjie.. Ciągle siedzę w domu nie chodze po kolezankach.. A on pracuje chodzi po kolegach jezdzi na moto.. Nie ma czasu dla mnie.. Chciala bym zeby mnie obciazyl .. Zeby nawet w niedziele wziął syna gdzies zebym odpoczela.. On nie rozumie nic.. Bardzo sie poklocilismy...:\ ciagle go nie ma a ja naprwde padam
On nie rozwaza żadnych argumentow:\ pojade sama chyba do mamy na weekend a on niech zostanie z małym i zobaczy jak to jest ..dobre rozwiązanie?
reklama