reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

dziewczyny miala koras z was erytrocyty w moczu? wlasnie sprawdzilam wyniki, ja mam 3-5, norma niby do 5 i jeszcze jakies moczany bezpostaciowe...
orientujecie sie jak to wyglada? gina mam we wtorek, poczekac czy zadzwonic?

reklama
Ja miałam erytrocyty w moczu i moja gina dała mi skierowanie na posiew moczu i jeszcze na powtórne badanie ogólne moczu i powiedziała ze jak coś wyjdzie to niestety augumentin. Zrobiła sobie sama kurację z żurawiny, kupiłam sok z żurawiny i świeżą żurawinę zasypywałam cukrem i piłam ten sok i jadłam kilka łyżeczek dziennie tej żurawiny z cukrem i po tygodniu poszłam na badania i jest już czysto, posiew tez ok. Mi pomogło.

Jeden warunek musi to być żurawina błotna czyli polska, żurawina kanadyjska czy amerykańska zwana wielkoowocową nie ma żadnych właściwości na układ moczowy jest zdrowa i ma witaminę C ale na układ moczowy nie wpływa.

Sklep zaliczony obiad na razie w planach:) Mój mąż wraca dopiero 8 listopada wiec jestem zdana na siebie, a moje dzieci wciąż głodne, dobrze ze w tygodniu obiady mają w szkole.
Ja juz po zakupach do obiadu tez jeszcze chwila mlody zjadl tosta z żabki po drodze wiec puki co nie jest glodny a druga polowka wraca kolo 19 tak ze mam chwile czasu dzis nalesniki wiec nie jest zle

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny:) kolejny dzień bez mdlosci:)
Czy ja jestem zbyt wymagajaca? Moze od poczatku codziennie sprzatam gotuje zajmuje sie dzieckiem i wogole.. Narzyczony ma zawsze sniadanie obiad kolacjie.. Ciągle siedzę w domu nie chodze po kolezankach.. A on pracuje chodzi po kolegach jezdzi na moto.. Nie ma czasu dla mnie.. Chciala bym zeby mnie obciazyl .. Zeby nawet w niedziele wziął syna gdzies zebym odpoczela.. On nie rozumie nic.. Bardzo sie poklocilismy...:\ ciagle go nie ma a ja naprwde padam:(
On nie rozwaza żadnych argumentow:\ pojade sama chyba do mamy na weekend a on niech zostanie z małym i zobaczy jak to jest ..dobre rozwiązanie?

reklama
wlasnie sprawdzilam, mam zurawine ale kanadyjska, musze zadzwonic do meza zeby zachaczyl o sklep lub apteke... nigdy nie mialam z tym problemu i nie zwracalm na to uwagi...

Do góry