reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
W domu mam dwie dziewczyny :rolleyes: Nie obrażę się, jak następne usg pokaże jednak dziewczynkę, ale średnio się na to zanosi, przeanalizowałam milion zdjęć usg w sieci i wszystkie potwierdzają fiflaka :laugh2:

@natkape w pierwszej ciąży w ogóle nie było problemu, w drugiej w sumie też ale teraz od samego początku jest ciężko cokolwiek zbadać, ginekologicznie w ogóle jeszcze to było niemożliwe. Tzn. można ale z dużym bólem. Usg też nie jest dla mnie przyjemne. A chodzę do dwóch bardzo doświadczonych lekarzy. Nawet nie sądziłam, że będę mieć taki problem.

W domu mam dwie dziewczyny :rolleyes: Nie obrażę się, jak następne usg pokaże jednak dziewczynkę, ale średnio się na to zanosi, przeanalizowałam milion zdjęć usg w sieci i wszystkie potwierdzają fiflaka :laugh2:

@natkape w pierwszej ciąży w ogóle nie było problemu, w drugiej w sumie też ale teraz od samego początku jest ciężko cokolwiek zbadać, ginekologicznie w ogóle jeszcze to było niemożliwe. Tzn. można ale z dużym bólem. Usg też nie jest dla mnie przyjemne. A chodzę do dwóch bardzo doświadczonych lekarzy. Nawet nie sądziłam, że będę mieć taki problem.

To szkoda :( Musisz się przemęczyć...Grunt, że dzidziol zdrowy :D

Dobry wieczór [emoji4] jestem po kolejnym USG, z moich dwóch zarodków tylko jednemu zabiło serduszko więc spodziewamy się jednego maleństwa. Chyba nie byłam nawet psychicznie przygotowana na dwoje... Ważne żeby cieszyło się dobrym zdrowiem :) luteinę dp zamieniam na duphaston - mam infekcję, czekam na wyniki. Jutro badania krwi i te 14 podstawowych i będę dzwonić umawiać się na prenatalne.
Tak btw. jakie macie sposoby na ból głowy? Ja uchylilam okno i wmasowałam w skronie chyba pół butelki amolu i dalej mnie cmi, aż mi oczy łzawią, help :((

Napisane na Lenovo TAB 2 A10-70L w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry