reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny aż mi głupio jak tak piszecie, że Wam płeć obojętna bo ja nie ukrywam, że od zawsze marzę o córeczce...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Przy pierwszym bardzo chcialam syna. Drugie czulam ze bedzie corka. A teraz naprawde wszystko jedno. Jak corka to prosta sprawa zjest wyprawka. Jak syn to maz sie ucieszy. Takze kazda opcja dobra.

Dzien dobry,

Ja w mc donaldzie etc jadlam ostatnio ze 20 lat temu. Za doplata bym nic tam nie tknela [emoji40]ale ja mam jedzeniowa obsesje... burgerek moze byc, ale napewno nie w takim miejscu. A w ciazy to w ogole sobie nie wyobrazam...
Jetkaa, mozesz pic i melise i zielona herbate, ale obie raczej z umiarem;) zwlaszcza jesli jestes senna i bez energii unikaj melisy.
Mi plec tez jest obojetna. Jestem ciekawa co bedzie, ale bez preferencji;)
Hope, no to gratuluje synka;))
Atomowka, czesc i gratulacje:) ja tez z Wwy.
Gosika, no to teraz maz musi zakasac rekawy.

Milego dnia;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Dziewczyny aż mi głupio jak tak piszecie, że Wam płeć obojętna bo ja nie ukrywam, że od zawsze marzę o córeczce...

My za pierwszym razem byliśmy tak zafiksowani na chłopaka, że nie wyobrażam sobie jakby okazało się że będzie corka.
Teraz mąż też chciałby syna a mi to jest zupełnie obojetne.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w pierwszej ciazy maz chcial syna a ja corke xD wyszlo po mojemu :)

bl9ce6ydcoz8yhcb.png

34bwyx8d10x9fm03.png

Jak się czujecie dziewczynki? My już po sniadaniu. Dren mnie wkurza niemiłosiernie ale co zrobić. Noc słaba ciągle się budziłam i śniła mi się szkoła a w niej wszyscy uczniowie z wkutymi drenami :D plamien już nie mam co mnie bardzo cieszy

3jgxskjosc311c31.png

Jak się czujecie dziewczynki? My już po sniadaniu. Dren mnie wkurza niemiłosiernie ale co zrobić. Noc słaba ciągle się budziłam i śniła mi się szkoła a w niej wszyscy uczniowie z wkutymi drenami :D plamien już nie mam co mnie bardzo cieszy

3jgxskjosc311c31.png
jak dobrze, że już bez plamień i że wiecie co jest nie tak i co robić w tej sytuacji, dobra diagnoza to podstawa sukcesu :)

U mnie w pierwszej ciazy maz chcial syna a ja corke xD wyszlo po mojemu :)

bl9ce6ydcoz8yhcb.png

34bwyx8d10x9fm03.png
u nas właśnie pierwsza ciąża i podobny rozkład pragnień ;) i tak - oczywiście, że przede wszystkim chcemy żeby było zdrowe i cokolwiek się urodzi będziemy bardzo szczęśliwi :D ale nie ukrywam, że jednak preferencje pewne mamy ;)

Czemu głupio? Większość ludzi ma preferencje, co do płci z różnych względów. U nas druga córka dużo by ułatwiła- jest wyprawka, nie trzebaby było kombinować z pokojem za parę lat, przy prawie 4latach różnicy łatwiej się pewnie dogadać dwóm dziewczynom niż parce. I to tyle. Biorąc jednak pod uwagę, że to moja 6ciąża a jest przy nas jedno dziecko i biorąc pod uwagę, że może się urodzić chore i/lub przed czasem, to płeć jest na szarym końcu naszych "oczekiwań" co do tego, jakie będzie.

reklama
Do góry