Locja
Fanka BB :)
@MalinowaMarta zawsze warto jest marzyć. Perspektywa zmienia się jednak w zależności od tego, kto jakie ma doświadczenia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny aż mi głupio jak tak piszecie, że Wam płeć obojętna bo ja nie ukrywam, że od zawsze marzę o córeczce...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
My za pierwszym razem byliśmy tak zafiksowani na chłopaka, że nie wyobrażam sobie jakby okazało się że będzie corka.Dziewczyny aż mi głupio jak tak piszecie, że Wam płeć obojętna bo ja nie ukrywam, że od zawsze marzę o córeczce...
jak dobrze, że już bez plamień i że wiecie co jest nie tak i co robić w tej sytuacji, dobra diagnoza to podstawa sukcesuJak się czujecie dziewczynki? My już po sniadaniu. Dren mnie wkurza niemiłosiernie ale co zrobić. Noc słaba ciągle się budziłam i śniła mi się szkoła a w niej wszyscy uczniowie z wkutymi drenami plamien już nie mam co mnie bardzo cieszy
u nas właśnie pierwsza ciąża i podobny rozkład pragnień i tak - oczywiście, że przede wszystkim chcemy żeby było zdrowe i cokolwiek się urodzi będziemy bardzo szczęśliwi ale nie ukrywam, że jednak preferencje pewne mamyU mnie w pierwszej ciazy maz chcial syna a ja corke xD wyszlo po mojemu
Czemu głupio? Większość ludzi ma preferencje, co do płci z różnych względów. U nas druga córka dużo by ułatwiła- jest wyprawka, nie trzebaby było kombinować z pokojem za parę lat, przy prawie 4latach różnicy łatwiej się pewnie dogadać dwóm dziewczynom niż parce. I to tyle. Biorąc jednak pod uwagę, że to moja 6ciąża a jest przy nas jedno dziecko i biorąc pod uwagę, że może się urodzić chore i/lub przed czasem, to płeć jest na szarym końcu naszych "oczekiwań" co do tego, jakie będzie.Dziewczyny aż mi głupio jak tak piszecie, że Wam płeć obojętna bo ja nie ukrywam, że od zawsze marzę o córeczce...
O matko, widac dobrze Ci życzę [emoji14]