reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny aż mi głupio jak tak piszecie, że Wam płeć obojętna bo ja nie ukrywam, że od zawsze marzę o córeczce...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Przy pierwszym bardzo chcialam syna. Drugie czulam ze bedzie corka. A teraz naprawde wszystko jedno. Jak corka to prosta sprawa zjest wyprawka. Jak syn to maz sie ucieszy. Takze kazda opcja dobra.

Dzien dobry,

Ja w mc donaldzie etc jadlam ostatnio ze 20 lat temu. Za doplata bym nic tam nie tknela [emoji40]ale ja mam jedzeniowa obsesje... burgerek moze byc, ale napewno nie w takim miejscu. A w ciazy to w ogole sobie nie wyobrazam...
Jetkaa, mozesz pic i melise i zielona herbate, ale obie raczej z umiarem;) zwlaszcza jesli jestes senna i bez energii unikaj melisy.
Mi plec tez jest obojetna. Jestem ciekawa co bedzie, ale bez preferencji;)
Hope, no to gratuluje synka;))
Atomowka, czesc i gratulacje:) ja tez z Wwy.
Gosika, no to teraz maz musi zakasac rekawy.

Milego dnia;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Dziewczyny aż mi głupio jak tak piszecie, że Wam płeć obojętna bo ja nie ukrywam, że od zawsze marzę o córeczce...

My za pierwszym razem byliśmy tak zafiksowani na chłopaka, że nie wyobrażam sobie jakby okazało się że będzie corka.
Teraz mąż też chciałby syna a mi to jest zupełnie obojetne.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w pierwszej ciazy maz chcial syna a ja corke xD wyszlo po mojemu :)

bl9ce6ydcoz8yhcb.png

34bwyx8d10x9fm03.png

Jak się czujecie dziewczynki? My już po sniadaniu. Dren mnie wkurza niemiłosiernie ale co zrobić. Noc słaba ciągle się budziłam i śniła mi się szkoła a w niej wszyscy uczniowie z wkutymi drenami :D plamien już nie mam co mnie bardzo cieszy

3jgxskjosc311c31.png

Jak się czujecie dziewczynki? My już po sniadaniu. Dren mnie wkurza niemiłosiernie ale co zrobić. Noc słaba ciągle się budziłam i śniła mi się szkoła a w niej wszyscy uczniowie z wkutymi drenami :D plamien już nie mam co mnie bardzo cieszy

3jgxskjosc311c31.png
jak dobrze, że już bez plamień i że wiecie co jest nie tak i co robić w tej sytuacji, dobra diagnoza to podstawa sukcesu :)

U mnie w pierwszej ciazy maz chcial syna a ja corke xD wyszlo po mojemu :)

bl9ce6ydcoz8yhcb.png

34bwyx8d10x9fm03.png
u nas właśnie pierwsza ciąża i podobny rozkład pragnień ;) i tak - oczywiście, że przede wszystkim chcemy żeby było zdrowe i cokolwiek się urodzi będziemy bardzo szczęśliwi :D ale nie ukrywam, że jednak preferencje pewne mamy ;)

Czemu głupio? Większość ludzi ma preferencje, co do płci z różnych względów. U nas druga córka dużo by ułatwiła- jest wyprawka, nie trzebaby było kombinować z pokojem za parę lat, przy prawie 4latach różnicy łatwiej się pewnie dogadać dwóm dziewczynom niż parce. I to tyle. Biorąc jednak pod uwagę, że to moja 6ciąża a jest przy nas jedno dziecko i biorąc pod uwagę, że może się urodzić chore i/lub przed czasem, to płeć jest na szarym końcu naszych "oczekiwań" co do tego, jakie będzie.

reklama
Do góry