0olcia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na którą masz wizytę? Będzie dobrzeHej. Jutro kolejna wizyta u ginekologa. Dowiem się czy biją dwa czy jedno serduszko.. czy w ogóle jakieś bije. To 8tc wg OM. Strasznie się denerwuję....
Ja też kilka ładnych lat temu miałam problemy z tarczycą (niedoczynność), brałam 3 lata euthyrox 75. Od 7 lat nie biorę, co pół roku badam poziom ft3, ft4 i TSH - w normie. We wtorek kolejne badanie (właściwie to wszystkie te podstawowe, bo jeszcze nie robiłam).
Aaa.. w dodatku mam jakąś infekcję, wszystko mnie piecze, boli i swędzi, wrrrr..
Tez miałam niedoczynność i badałam tsh jakieś 2 lata temu i było niecałe 2 i pielęgniarka wtedy stwierdziła że zmiana klimatu ze śląskiego na Pomorski mi pomogła i jod. Wcześniej brałam letrox ale to było jakieś 10-11lat temu. Oba serduszka będą biły..trzymam za nie kciuki [emoji4]Hej. Jutro kolejna wizyta u ginekologa. Dowiem się czy biją dwa czy jedno serduszko.. czy w ogóle jakieś bije. To 8tc wg OM. Strasznie się denerwuję....
Ja też kilka ładnych lat temu miałam problemy z tarczycą (niedoczynność), brałam 3 lata euthyrox 75. Od 7 lat nie biorę, co pół roku badam poziom ft3, ft4 i TSH - w normie. We wtorek kolejne badanie (właściwie to wszystkie te podstawowe, bo jeszcze nie robiłam).
Aaa.. w dodatku mam jakąś infekcję, wszystko mnie piecze, boli i swędzi, wrrrr..
Dopiero przed 18Na którą masz wizytę? Będzie dobrze
Hej. Jutro kolejna wizyta u ginekologa. Dowiem się czy biją dwa czy jedno serduszko.. czy w ogóle jakieś bije. To 8tc wg OM. Strasznie się denerwuję....