Jetkaa
Fanka BB :)
Trzymam kciuki kochana napisz po badaniu i sie nke denerwuj to moze byc nic powaznego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki kochana napisz po badaniu i sie nke denerwuj to moze byc nic powaznego
I bardzo dobrze! Sprawdzic trzeba, ale na spokojnie jak najmniej nerwow w miarę możliwości... Kolezanka miała bardzo duże krwawienia, dostała leki i dzis jest szczęśliwa mama Tymka 3mam kciuki!!
@Kasiales nie wiem czy próbowałaś, wiem, że każdy reaguje inaczej. Ale u mnie wspaniale sprawdza się gorzka czekolada, prawie nic nie podnosi mi cukru i zaspokaja ochotę na słodkie. Dziś też nabyłam kakao bez grama cukru (w Auchan jest w dziale eko). No chociaż w ten sposób mam chwilę rozkoszy ))
Trzymam kciuki za was.Dziewczyny mam czerwone krwawienie zaraz dostanę zawału
Ekhem... No, teraz jak się przekonałam, że mogę jeść to zjadłam pół (i nie mam na myśli kostki ) , i cukier 110 - po chlebie mam gorzej (hip hip hurra)nie probowalam! boje sie ale jutro sprobuje .Rozumiem ze jesz jedna kosteczke na jedno posiedzenie ??