reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

@LilithGoth32 ja też mam wielką poduchę. Blisko 100zł mąż za nią dał ;)

Ja dzisiaj miałam ochotę na parówki z pikantnym ketchupem, ale nie ma parówek w domu. Jutro kupię ;)
Teraz naszła mnie chęć na kebaba z ostrym sosem i już mąż był kupić :D

Ja na razie kupiłam dwie pary legginsów ciążowych na allegro i dzisiaj domówiłam rajstopy ciążowe do sukienki na 1 listopada ;)

reklama
Ja właśnie wysłałam męża do żabki po hot doga, tak właściwie to od kilku dni mam ochotę na coś z McDonald's, ale już zadowole się hot dogiem.

3jgxskjosc311c31.png

Ja wypiłam teściowej całą wodę spod ogórków kiszonych - ale byłam szczęśliwa i mdłości mi przeszły.

Byliśmy cały weeked u teściów więc mam mega zaległości na forum - postaram się odczytać. W piątek był alarm bo plamiłam i wpadłam w panikę (że to moja wina bo w nocy pokłóciłam się z mężem i emocje mnie poniosły i że to przez to). Ponieważ wiedziałam że się nie uda mi uspokoić to poleciałam na USG. Wszystko ok tylko maluszek troszkę za mało urósł ale i tak sporo więc lekarz kazał się nie martwić i powiedział że wszystko ok i mam nie kombinować. Nie wiem czemu ale w tej ciąży mam cały czas jakieś złe przeczucia.

Czyli za chwile czas spac;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Broń Boże bo wstałam o 8 dziś [emoji44]
Dziewczyny zazdroszcze Wam konca mdlosci. Ja od 1,5 tyg spokoj i dzis caly dzien wymiotuje :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja w ogóle nie wymiotowalam odpukać. Tylko mdlosci były. ..
Ja właśnie wysłałam męża do żabki po hot doga, tak właściwie to od kilku dni mam ochotę na coś z McDonald's, ale już zadowole się hot dogiem.

3jgxskjosc311c31.png
Ja ostatnio zaliczyłam McDonald's podstępem [emoji38]

Mój 47 letni facet bawi się maskotka z naszym 6 miesięcznym szczeniakiem [emoji16] czasem się zastanawiam czy on naprawdę ma tyle lat [emoji38]

My juz z serialem w lozku;) zeby umyte, zatem jedzenia nie bedzie.
O 8... ja sie cale zycie budze o 6, a teraz to juz w ogole nie ma szans na dluzsze spanie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@LilithGoth32 ja też mam wielką poduchę. Blisko 100zł mąż za nią dał ;)

Ja dzisiaj miałam ochotę na parówki z pikantnym ketchupem, ale nie ma parówek w domu. Jutro kupię ;)
Teraz naszła mnie chęć na kebaba z ostrym sosem i już mąż był kupić :D

Ja na razie kupiłam dwie pary legginsów ciążowych na allegro i dzisiaj domówiłam rajstopy ciążowe do sukienki na 1 listopada ;)
Ja trafiłam na super promocje moja gigant poducha została przeceniona z 250 na 99.98 [emoji14]

reklama
Czy przy dawce 2,44 bralas euthyrox 25 dobrze rozumiem? Od ktorego tygodnia? I czy cala tabletke?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czy przy dawce 2,44 bralas euthyrox 25 dobrze rozumiem? Od ktorego tygodnia? I czy cala tabletke?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak dokładnie. Zaraz jak zrobiłam beta hcg i odrazu kazał mi zrobic TSH, wyszło 2.44 To było w 6 tyg. Odrazu dał mi 25 eutyroxu i po 4 tyg kontrola, spadło do 1,23 i mam brać nadal.

Do góry