reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

A ja zas nie jem.. Musze sie zmuszac do jedzenia:\ a chciala bym juz jesc cos z apatytem.. W nocy mi nie dobrze rano wymiotuje i to tak.. Chciala bym juz zeby sie to skonczylo:( brzuszek rosnie ale kg leca:\

reklama
Hej Ola ;) do jakiego lekarza chodzisz? :)
Hej:) witam teraz juz bardziej oficjalnie Heheh co do lekarzy.. głównym takim moim jest Sambor Sawicki-jemu ufam najbardziej hehe 2gi to na NFZ dr Dawicki z invicty w Gdańsku ale tam chodze tylko po to zeby jakies skierowania na badania dostawać No za wszystko płacić to koszmar! Ale troche mi tam za daleko i 24go idę do dr Liro, przyjmuje na NFZ w Gdyni w przychodni na Karwinach. No i ostatni dr Puzio z invicty w Gdańsku, który 26go bedIe robił mi badania prenatalne. I to wsio:D hehhe

Ja na niedziele spedze z malym u mamy mojej..zle sie czuje i nie chce byc samaw domu... A tak to syn pobawi się z siostra a ja odpoczne:)

A ja zas nie jem.. Musze sie zmuszac do jedzenia:\ a chciala bym juz jesc cos z apatytem.. W nocy mi nie dobrze rano wymiotuje i to tak.. Chciala bym juz zeby sie to skonczylo:( brzuszek rosnie ale kg leca:\
Biedna.. ale głowa do góry lada moment zapewne to minie! Mi póki co i brzuszek i kilogramy rosną:/ i chyba troche za szybko!!:/

Hej:) witam teraz juz bardziej oficjalnie Heheh co do lekarzy.. głównym takim moim jest Sambor Sawicki-jemu ufam najbardziej hehe 2gi to na NFZ dr Dawicki z invicty w Gdańsku ale tam chodze tylko po to zeby jakies skierowania na badania dostawać No za wszystko płacić to koszmar! Ale troche mi tam za daleko i 24go idę do dr Liro, przyjmuje na NFZ w Gdyni w przychodni na Karwinach. No i ostatni dr Puzio z invicty w Gdańsku, który 26go bedIe robił mi badania prenatalne. I to wsio:D hehhe

Trochę ich masz hehe ;) O Sambor-Sawickim słyszałam, że jest dobry :) Ja chodzę do Gamety w Gdyni do dr Śliwińskiego - też jest endo :) Prenatalne będę miała u dr Chmielewskiego - jak coś jest nie tak, to jeszcze zdaję się na dr Preisa z Klinicznej - on jest dla mnie wyrocznią niestety...
Ja jestem w 10tc, więc będziemy szły prawie łeb w łeb ;)
No nic, może do zobaczenia na Gosirze we wt :p tylko pamiętaj, że musisz mieć zaświadczenie o lekarza o braku przeciwwskazań do ćw w ciąży i najlepiej swoją matę ;)

A niedziela leniwie w piżamie.. ale zaraz ogarniam sie i jade na ploteczki do przyjaciółki, matki 2 ki cudnych dzieciaków:) Takze bede sie edukować Hehhe! Moja pierwsza dzidzia, mam nadzieje szczęśliwie urodzi sie w okolicach moich 35 urodzin, chłonę wiedzę gdzie sie da:):)

Trochę ich masz hehe ;) O Sambor-Sawickim słyszałam, że jest dobry :) Ja chodzę do Gamety w Gdyni do dr Śliwińskiego - też jest endo :) Prenatalne będę miała u dr Chmielewskiego - jak coś jest nie tak, to jeszcze zdaję się na dr Preisa z Klinicznej - on jest dla mnie wyrocznią niestety...
Ja jestem w 10tc, więc będziemy szły prawie łeb w łeb ;)
No nic, może do zobaczenia na Gosirze we wt :p tylko pamiętaj, że musisz mieć zaświadczenie o lekarza o braku przeciwwskazań do ćw w ciąży i najlepiej swoją matę ;)
Uuu to na ten wtorek nie ogarnę tego zaświadczenia:/ mam wizytę 20go to wtedy wezmę i na 24 możemy sie umówić:) a Sambora polecam! Mozna napisac do niego i w niedziele o 20 a odpisze, uspokoi i doradzi.

reklama
Do góry