klaslaw1987
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do wieku, to ja będę miała 24 lata, więc chyba się nie wyróżniam szczególnie [emoji6]
Ja będę rodzić niecałe 2 miesiące przed 24 urodzinami, ale rocznikowo 24 [emoji6]O witam moja rowiesmiczke [emoji12]ja urodzę nie cały miesiąc przed 25 urodzinami. Na początku byłam przerażona, bo wyglądam bardzo młodo. Wolałabym wyglądać poważniej bo mam wrażenie ze ludzie beda na mnie spoglądać krzywo jak zobaczą mnie z brzuchem. Tez mam wrażenie ze kobiety zaczynaja sie starać później o dziecko. W kręgu moich znajomych najbliższych nie ma nikogo kto mialby juz dzidziusia. Wiec dla niektórych bedzie to szok jak sie dowiedzą. Z drugiej jednak strony mam troche problemów ze zdrowiem i wiem ze z czasem byłoby mi ciezko zajsc w ciąże ( mam uspiana choroba immunologiczną) a tu prosze w drugim cyklu sie udalo [emoji12]
Czekamy na dobre wieściWłaśnie czekam na badania. 350zl lżejsza...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom