reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

A ja mam termin w okolicach urodzin mojego starszego syna (termin 25.05 a syn ma 23.05) i tak sobie myślę, że to trochę przekichane, bo jeśli nawet nie urodzi się w ten sam dzień to jednak zawsze urodziny będą mieć razem.

reklama
A ja mam termin w okolicach urodzin mojego starszego syna (termin 25.05 a syn ma 23.05) i tak sobie myślę, że to trochę przekichane, bo jeśli nawet nie urodzi się w ten sam dzień to jednak zawsze urodziny będą mieć razem.
Powiem ci ze taniej ci wyjdzie 1 impreza nie 2 :) ci sami goscie i wogole raz nie dwa :) ja mam brata z 1.10 ja jestem 10.10 a kolejny brat 22.10 i tez do czasu mielismy wspólnie ur i bylo super hehe:)

Też jestem z 23ego maja :) Prezent i tak będę miała w postaci dzidzi, ale chyba wolę, żeby każdy miał ten swój specjalny osobisty dzień osobno :)

Fajnie, że 40 latki to takie ciekawostki :-D

Nie mam z tym problemu, nie wyglądam ani nie czuję się dojrzale. Nie mam nadwagi, chorób cywilizacyjnych. Problem ma otoczenie :rolleyes2: Już słyszałam, że też Ci się chce a wie garstka ludzi. No właśnie chciało mi się :-D

Dobry wieczór, Dziewczyny [emoji6] miałam ostatnio zabiegany dni. Kończymy remont pokoju, a jutro przyjeżdżają moi rodzice i przychodzą teściowie i będziemy ich informować więc chcemy żeby wszystko było pięknie [emoji6]

W ogóle ze znajomymi spotkamy się w takiej stałej grupce. 5 par, jedni już mają dzieci, jedni się spodziewają w marcu, ostatnio się dowiedzieliśmy, my w maju, a dziś się dowiedziałam, że kolejni będą mieli malucha, termin na czerwiec. O nas jeszcze nie wiedzą bo czekamy jeszcze, ale ja już wiem i śmiać mi się chce. Mój mąż dzisiaj stwierdził, że musi sprawdzić tego listonosza co tu chodzi [emoji16]

oar8csqv0ui6juo3.png

Pisalyscie o wieku.
Ja urodze w wieku 31 lat a starałam się 10 lat z poprzednim partnerem a teraz wpadka po roku z innym facetem [emoji4]

Widać tamten nie był mi pisany [emoji38]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

reklama
Ja synka miałam w wieku 24 lat, założenia były takie, że do 30 drugie, ale człowiek z roku na rok coraz bardziej się rozleniwial :-) Synek był coraz mniej absorbujacy, sielanka ;-). Przez ostatnie miesiące sam zaczął się dopominac o rodzeństwo. U mnie znowu obudził się instynkt i jak wszystko dobrze pójdzie, w wieku 33 lat znowu bede mama. W przyszłym tygodniu idę odebrać wyniki badań i powiemy synkowi i całej rodzince o dziecku.

Do góry