no wlasnie dzisiaj w nocy i wczoraj tez czos mnie pobolewalo deliktie jak lezalam, czy to normalne?Zresztą teraz też czasem coś tam mnie ciągnie jak np leżę.
reklama
delikatniedeliktie
no wlasnie dzisiaj w nocy i wczoraj tez czos mnie pobolewalo deliktie jak lezalam, czy to normalne?
Ja mam takie dziwne uczucie jakby ciągnięcia i nie mam się jak ułożyć. W każdej pozycji jest mi niewygodnie.. lepiej dopiero jak coś między nogi włożę np poduszkę.. miałam tak w ciąży ale to już przy dużym brzuchu, a nie tak wcześnie [emoji15]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
mam dokladnie tak samo :OJa mam takie dziwne uczucie jakby ciągnięcia i nie mam się jak ułożyć. W każdej pozycji jest mi niewygodnie.. lepiej dopiero jak coś między nogi włożę np poduszkę.. miałam tak w ciąży ale to już przy dużym brzuchu, a nie tak wcześni
KasiaRo
Fanka BB :)
Dzien dobry,
Jetkaa, gratulacje ja tez mialam cc i nie chcialabym rodzic inaczej. Cc mialam na cito z powodu malowodzia i wysokiego cisnienia. Po operacji bardzo szybko doszlam do siebie, wiec ogolnie dobrze to wspominam. Cc bylo w piatek popoludniu, a w nd juz bylismy w domu. Jedyne co, to upierdliwa jest dieta po...
Zdecydowanie ciezarne powinny miec czasem odciety dostep do internetu, zeby sobie nie diagnozowac problemow... ja sie najlepiej czuje, jak mam jednego, zaufanego lekarza - akurat w przypadku ginekologa mam to szczescie.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Jetkaa, gratulacje ja tez mialam cc i nie chcialabym rodzic inaczej. Cc mialam na cito z powodu malowodzia i wysokiego cisnienia. Po operacji bardzo szybko doszlam do siebie, wiec ogolnie dobrze to wspominam. Cc bylo w piatek popoludniu, a w nd juz bylismy w domu. Jedyne co, to upierdliwa jest dieta po...
Zdecydowanie ciezarne powinny miec czasem odciety dostep do internetu, zeby sobie nie diagnozowac problemow... ja sie najlepiej czuje, jak mam jednego, zaufanego lekarza - akurat w przypadku ginekologa mam to szczescie.
caltha
@szczesliwa66 i jak po badaniach?
Nyana__
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny @Jetkaa gratulacje
Ja właśnie siedzę u mamy i wcinam obiad. Nie ma to jak obiad mamy haha [emoji14] zaraz lece popatrzeć na promo do Rossmana i na 17:10 lekarz, stresuje się już od wczoraj :/ Ale! Tylko spokój nas uratuje [emoji14]
Wczoraj cały dzień przeleżałam, słaba byłam okropnie, mdłości cały czas ale przed chwilą ustąpiły. Apetyt też średni, ajjj. Miłego dnia Wam! :*
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie siedzę u mamy i wcinam obiad. Nie ma to jak obiad mamy haha [emoji14] zaraz lece popatrzeć na promo do Rossmana i na 17:10 lekarz, stresuje się już od wczoraj :/ Ale! Tylko spokój nas uratuje [emoji14]
Wczoraj cały dzień przeleżałam, słaba byłam okropnie, mdłości cały czas ale przed chwilą ustąpiły. Apetyt też średni, ajjj. Miłego dnia Wam! :*
Jetkaa
Dziekuje dziewczyny) kardiolog super badał serce i jest zdrowe nie ma niczego zlego anatomia serca jest na celujacy czyli moje migotanie serca czyli tachykardia bylo spowodowane zbyt wysokim TSH.. Masakra ta tarczyca powoduje tyle zlego... Ale ciesze sie ze zbadal mnie chociaz nie nalezalo to badanie do zbyt komfortowych...:\
Jetkaa
Ja tez wole CC choc my siedzielismy po porodzie 2 tyg bo mały zle znosil zoltaczke.... Ale dzieki diecie raz dwa zgubiłam te 20kg co przytylam przy malymDzien dobry,
reklama
caltha
Kciuki za wizytęCześć dziewczyny @Jetkaa gratulacje