reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja juz po wizycie u ginekologa:)) uff! Serduszko bije mocno:) mamy 1.5 cm :) oficjalny termin 22.maj i zalozona ksiazeczka:) pamiętacie te moje plamienia? On sprawdził to i mówi ze to była stara krew albo pelko mi naczynko albo miesiaczka stara.. Ciesze sie ze sprawdził wszystko:)) jestem szczwsliwa:) jeszcze tylko zaraz dowiem się co z sercem i na dziś koniec wrażeń:)
No to gratuluję zdrowego dzidzia [emoji4]
ale nie denerwuj się przecież :)
ja dopóki nie wyszło nic złego staram się zakładać, że wszystko jest dobrze, żeby nie zwariować ;)

o dobre pytanie :)

u mnie będzie 13+2
Nie no staram się [emoji4] ciągle pobolewa mnie podbrzusza i juz nie wiem czy wziąć no spe czy nie...

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

reklama
czesc, ja w przerwie miedzy sprzataniem :)
dzisiaj mam wyjatkowo wolny dzien od pracy
fajnie tak, bo juz po zakupach, obiad prawie gotowy... ja chyba nie moge sie doczekac kiedy bede mogla juz byc w domu i spokojnie odpoczywac z duzym brzuchem :)
gina i prenatalne mam 24 pazdziernika, nie moge sie doczekac...
milego dnia

Cześć dziewczyny [emoji6]
@Jetkaa, gratuluje udanej wizyty [emoji6]
@klaslaw1987, tak już chyba będziemy miały, że każdy ból to będzie niepokój o dziecko ale nie martw się na zapas bo mnie do 9 tyg brzuch też pobolewal. Zresztą teraz też czasem coś tam mnie ciągnie jak np leżę. Js zauważyłam, że jak więcej chodzę to kłuje mnie tam na dole.. dziś znowu [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dzis tez odczowam kucia i jakies bole plus klucha w gardle

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie na szczęście mdłości odeszły.
Dziś chyba zjem pierwszy obiad od niedzieli bo nie było apetytu.
Cześć dziewczyny [emoji6]
@Jetkaa, gratuluje udanej wizyty [emoji6]
@klaslaw1987, tak już chyba będziemy miały, że każdy ból to będzie niepokój o dziecko ale nie martw się na zapas bo mnie do 9 tyg brzuch też pobolewal. Zresztą teraz też czasem coś tam mnie ciągnie jak np leżę. Js zauważyłam, że jak więcej chodzę to kłuje mnie tam na dole.. dziś znowu [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Byle do tego 12 tygodnia to wtedy odetchne

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

reklama
Do góry