reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Oki dziewczyny właśnie o to mi chodzilo.. Bo wiem że w niektorych szpitalach kazda rodzic normalnie zeby ciąć koszty.. Przynajmniej w tym szpitalu tak jest... Ale ciesze sie ze mam prawo wyboru.. Bo ja przeszlam traume i wole CC ..60h porodu w tym 2 h skurczy partych...za dlugo... I jak dawali mi znieczulenie to zle wbili się w kręgosłup .. Bo mialam wytrzymac skurcz party nieruszajac sie co jest NIEMOŻLIWE...ehh

reklama
Oki dziewczyny właśnie o to mi chodzilo.. Bo wiem że w niektorych szpitalach kazda rodzic normalnie zeby ciąć koszty.. Przynajmniej w tym szpitalu tak jest... Ale ciesze sie ze mam prawo wyboru.. Bo ja przeszlam traume i wole CC ..60h porodu w tym 2 h skurczy partych...za dlugo... I jak dawali mi znieczulenie to zle wbili się w kręgosłup .. Bo mialam wytrzymac skurcz party nieruszajac sie co jest NIEMOŻLIWE...ehh
To nie dziwię się, że się boisz sn

a ja byłam źle znieczulona do cc i czułam połowę części ciała. Musieli mnie naćpać morfiną więc dziecko przywitałam będąc na haju :eek::cool2:. Serio ;).

Probowac zawsze mozna. Oceny sytuacji dokonuje lekarz pod koniec ciazy. U mnie cc byli rok temu. Lekarz nie wyklucza sn o ile na koniec ciazy blizna bedzie ladna, dziecko dobrze ulozone no I samo sie zacznie, bo indukowac nie beda. Moja kolezanka 5 lat po cc miala za to porod sn indukowany.

Można, tylko trzeba znaleźć dobrą położną i lekarza, który jest pro. Ostatnio rodziła sn kobieta po 3 lub 4 cc- szczęśliwie. Wejdź na grupę na fb naturalnie po cesarce

Wow, po 3 cc? Jest jakaś nadzieja, to oczywiście pozostaje w sferze marzeń, wszystko zależy od mojego stanu, cukrzycy itp. Ale szczerze pisząc chciałabym spróbować...

Niestety do grupy wejść nie mogę, bo okazuje się, że mam tam jakiś znajomych. A to jeszcze nie czas by wiedzieli o mojej ciąży.

a ja byłam źle znieczulona do cc i czułam połowę części ciała. Musieli mnie naćpać morfiną więc dziecko przywitałam będąc na haju :eek::cool2:. Serio ;).
O Jezu... Moja znajoma też źle znieczulili i cieli na żywca + na szybko bo coś było nie tak z dzieckiem

3jgxskjosc311c31.png

reklama
Do góry