reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Moim zdaniem lekkim bolem podbrzusza nie ma co sie denerwowac:) gdy nie ma plamien skurczy nie ma co ponikowac:) ja tez czasem mam klocia lub bol jak na miesiaczke ale teraz juz wiem ze tam zachodzi rewolucja i macica sie rozciaga:) najgorzej mnie boli po stosunku lub badaniu ginekologicznym bądź zbyt duzym wysilkiem:)

reklama
Ja mam takie dziwne uczucie jakby ciągnięcia i nie mam się jak ułożyć. W każdej pozycji jest mi niewygodnie.. lepiej dopiero jak coś między nogi włożę np poduszkę.. miałam tak w ciąży ale to już przy dużym brzuchu, a nie tak wcześnie [emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8d5h7kpck7.png
Ja odkąd jestem w ciazy spie z poduszką między nogami hehe:)i moj narzeczony wie ze jej ruszac nie może:)

Ja mam ten sam problem za nic w świecie nie mogę ułożyć się do snu.... Jak mąż przyjedzie to jadę sobie kupić poduszkę ciążowa i jakieś spodnie a on niech siedzi z dzieciakami

Wiecie że jutro piątek trzynastego a ja jadę na to usg sprawdzić czy wszystko w porządku.... Teraz sobie uświadomiłam jaki jutro jest dzień i stresuje się jeszcze bardziej.

Przy okazji cytologii podejrzałyśmy fasolkę (no nie mogłam się oprzeć ;) ), już 3 cm ma :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To spory maluch juz [emoji4]
Wiecie że jutro piątek trzynastego a ja jadę na to usg sprawdzić czy wszystko w porządku.... Teraz sobie uświadomiłam jaki jutro jest dzień i stresuje się jeszcze bardziej.

Nie ma co patrzeć na piątek 13...
Będzie szczęśliwy dla Ciebie [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Trzymam kciuki za wizytę i jak dla mnie szczęśliwa data. Raz w życiu wygrałam w lotto właśnie 13 w Pt.
Jutro muszę zagrać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przy okazji cytologii podejrzałyśmy fasolkę (no nie mogłam się oprzeć ;) ), już 3 cm ma :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wcale się nie dziwie i tez bym pewnie podejrzala. Masz fotkę?? Duża już twoja dziecinka.

@natkape byłam dzisiaj w twoich rewirach, na moich starych śmieciach. Widziałaś przedszkole jakie wybudowali??? Tam między patio róża a Sokolka 2? A ty z którego osiedla ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma sie co martwic:) tez sie denerwowalam a lakarz mi gadal ze czestym mysleniem o czym mozna cos ściągnąć na siebie:)w co watpie bo maze zeby wygrac w totka hehe kochana ciesz się malenstwem , ze jutro je zobaczysz:)ze niedługo mdlosci mina:) w ten sposób:)pozytywnie:) tez sie dzis stresowalam caly dzien .. Ale naprawde wszystko jest i bedzie ok:) za kilka mies każda z nas bedzie miala to na co tyle czekalismy!:)

reklama
Hej kochane ja juz po prenatalnych pisze dopiero teraz bo bylam na zakupach i nie dawno wrocilam. U nas wszystko w porzadku malenstwo ma prawie 6cm przeziernosc karkowa czyli NT 1.7 serduszko wporzadku 163 udzerzen na minute:);):biggrin2: Tylko nie powiedzial mi jeszcze jaka plec bo jest jeszcze za male troche:wink:

Do góry