reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Moim zdaniem lekkim bolem podbrzusza nie ma co sie denerwowac:) gdy nie ma plamien skurczy nie ma co ponikowac:) ja tez czasem mam klocia lub bol jak na miesiaczke ale teraz juz wiem ze tam zachodzi rewolucja i macica sie rozciaga:) najgorzej mnie boli po stosunku lub badaniu ginekologicznym bądź zbyt duzym wysilkiem:)

reklama
Ja mam takie dziwne uczucie jakby ciągnięcia i nie mam się jak ułożyć. W każdej pozycji jest mi niewygodnie.. lepiej dopiero jak coś między nogi włożę np poduszkę.. miałam tak w ciąży ale to już przy dużym brzuchu, a nie tak wcześnie [emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8d5h7kpck7.png
Ja odkąd jestem w ciazy spie z poduszką między nogami hehe:)i moj narzeczony wie ze jej ruszac nie może:)

Ja mam ten sam problem za nic w świecie nie mogę ułożyć się do snu.... Jak mąż przyjedzie to jadę sobie kupić poduszkę ciążowa i jakieś spodnie a on niech siedzi z dzieciakami

Wiecie że jutro piątek trzynastego a ja jadę na to usg sprawdzić czy wszystko w porządku.... Teraz sobie uświadomiłam jaki jutro jest dzień i stresuje się jeszcze bardziej.

Przy okazji cytologii podejrzałyśmy fasolkę (no nie mogłam się oprzeć ;) ), już 3 cm ma :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To spory maluch juz [emoji4]
Wiecie że jutro piątek trzynastego a ja jadę na to usg sprawdzić czy wszystko w porządku.... Teraz sobie uświadomiłam jaki jutro jest dzień i stresuje się jeszcze bardziej.

Nie ma co patrzeć na piątek 13...
Będzie szczęśliwy dla Ciebie [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Trzymam kciuki za wizytę i jak dla mnie szczęśliwa data. Raz w życiu wygrałam w lotto właśnie 13 w Pt.
Jutro muszę zagrać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przy okazji cytologii podejrzałyśmy fasolkę (no nie mogłam się oprzeć ;) ), już 3 cm ma :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wcale się nie dziwie i tez bym pewnie podejrzala. Masz fotkę?? Duża już twoja dziecinka.

@natkape byłam dzisiaj w twoich rewirach, na moich starych śmieciach. Widziałaś przedszkole jakie wybudowali??? Tam między patio róża a Sokolka 2? A ty z którego osiedla ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma sie co martwic:) tez sie denerwowalam a lakarz mi gadal ze czestym mysleniem o czym mozna cos ściągnąć na siebie:)w co watpie bo maze zeby wygrac w totka hehe kochana ciesz się malenstwem , ze jutro je zobaczysz:)ze niedługo mdlosci mina:) w ten sposób:)pozytywnie:) tez sie dzis stresowalam caly dzien .. Ale naprawde wszystko jest i bedzie ok:) za kilka mies każda z nas bedzie miala to na co tyle czekalismy!:)

reklama
Hej kochane ja juz po prenatalnych pisze dopiero teraz bo bylam na zakupach i nie dawno wrocilam. U nas wszystko w porzadku malenstwo ma prawie 6cm przeziernosc karkowa czyli NT 1.7 serduszko wporzadku 163 udzerzen na minute:);):biggrin2: Tylko nie powiedzial mi jeszcze jaka plec bo jest jeszcze za male troche:wink:

Do góry