reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

U mnie na razie nie rzuca sie w oczy brzuszek ale nie bylam tez bardzo szczupla moze dla tego

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja szczupła też nie byłam, ale brzuch zawsze dawałam radę wciągnąć :D a teraz zostaje, więc już nawet z tym nie walczę i nie próbuję ukrywać :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam mętlik, chciałam Wojewódzki, byłam w zasadzie zdecydowana, a teraz bardzo namawiają mnie na Zaspę, że będę żałowała, jak w Wojewódzkim urodzę.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

O wojewódzkim nie słyszałam nic dobrego niestety... Z tymi studentami to prawda, gdzieś muszą się nauczyć ale z drugiej strony jak sobie pomyślę ile osób będzie mi patrzeć w krocze to nie wiem hehe...jeszcze jest trochę czasu do namysłu :p

Ja miałam łyżeczkowanie w klinicznym. Zgodę musiałam wyrazić, ale gdzieś się uczyć muszą a ja i tak uśpiona to było wszystko jedno

Można się oczywiście nie zgodzić na obecność studentów, ale czasami potem lekarze podobno bywają niemili..
Wy już o porodówkach, ja na razie skupiam się myślami na tym, żeby prenatalne w listopadzie dobrze wyszło ;) :D

Uwierzcie mi ze nawet jak nie ma studentow to na finale porodu u mnie bylo chyba 5 osob. Lekarz, polozne dwie, pani z noworodkow i pani od obsugi technicznej -sprzatania, podaj, zanies itp.....no i chyba 3 rezydentow. Bylo mi naprawde wszystko jedno.

Uważam, że przy tych bólach to i tak nieistotne a kiedyś Ci studenci będą nas leczyć i nasze dzieci więc nic w tym złego. Fakt może to być drażniące ale wolałabym to niż żeby nikogo nie było jak to było u mnie. Dopiero jak ich wyzwalam. Od najgorszych i mąż zainterweniował, że Niko przy mnie nie ma to przybiegły położne i stwierdzily że już dawno rodzę i parte skurcze, zdziwione. M jak miłość oglądały.

A ja po badaniach ale bez glukozy bo położna jakaś inna niż moja stwierdziła że to za wcześnie... ze na kolejnej wizycie dopiero.

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

reklama
Do góry