reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Witam wczesnym rankiem [emoji6]
Dziewczyny mam pytanie.. powiedzcie mi.. macie czasem takie kłucia w środku tam na dole? Mnie zdarzyło się to wczoraj rano jak szłam do pracy. Pózniej już było ok, a dzisiaj znowu ta sama sytuacja..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie, dawno mnie tu nie było, niemożliwe jest nadrobienie czytania wszystkich zaległości, nabazgroliłyście bardzo dużo :)

Wczoraj niewytrzymałam i poszłam na usg podejrzeć maluszka i nadgoniliśmy wzrostem sporo, obecnie mamy 11 tydzień już. Widziałam jak się rusza i fika mocno, także jestem przeszczęśliwa ;)

Co tam nowego u Was? Kilka majowych mam pewnie doszło, więc gratuluję. I mam nadzieję, że wszystkie w komplecie i nie ubyło żadnej? :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wczesnym rankiem [emoji6]
Dziewczyny mam pytanie.. powiedzcie mi.. macie czasem takie kłucia w środku tam na dole? Mnie zdarzyło się to wczoraj rano jak szłam do pracy. Pózniej już było ok, a dzisiaj znowu ta sama sytuacja..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej mi tez sie zdarzyly takie kucia jak by mnie ktos igla ukul ale moze 2 razy i przeszlo tez sie nad tym zastanawialam co to

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@MegiKM z Elbląga

Ja bym tylko spala i spała .. A teraz poranny katar mnie dopadł i za nic nie chce mi się zwlec do roboty ... Szybciej ten koniec rok niech będzie :errr:
Podbrzusze mnie lekko pobolewa od 2 dni .. Ale to pewnie tak być musi bo to są chwile tylko i nie mocno ..
We wtorek mam wizytę pierwsza na nfz :evil:

Ostatnia edycja:
Dzien dobry.

Mnie czasem brzuch boli, kluje, ciagnir. Ale poki to chwilowe to sie nie przejmuje.
Na koncowce ciazy takie klucie w dole u mnie zwiastowalo rozwieranie szyjki i porod. Ale ti jeszcze duuzo czasu przed nami.

Dzisiaj pierwszy raz przytuliłam WC i to tylko po herbacie, chyba najgorsze dla mnie się zaczyna, już kanapka stoi mi w gardle. Ratunku!!!! Nie chce znowu tego przechodzić

Dzisiaj pierwszy raz przytuliłam WC i to tylko po herbacie, chyba najgorsze dla mnie się zaczyna, już kanapka stoi mi w gardle. Ratunku!!!! Nie chce znowu tego przechodzić
Ja wczoraj mialam lepszy dzien a dzis tylko wstalam i od razu wc przytulone a juz myslalam ze to za mna.

reklama
Ja wczoraj mialam lepszy dzien a dzis tylko wstalam i od razu wc przytulone a juz myslalam ze to za mna.

Wiesz co to co ja przeszłam w pierwszej ciąży z wymiotami to masakra. Wszyscy włącznie z lekarzem twierdzą że małe prawdopodobieństwo, żeby się to powtórzyło ale czuję że będzie tak samo. Łącznie 30dni na patologii ciąży spędziłam w tym sylwestra i nowy rok wymiotując bez przerwy ogłupiali mnie jakimś lekiem po którym ciągle spałam, nawet wszystko słyszałam i chciałam wstać to oczy mi leciały, do łazienki szłam po ścianie ale to mi tylko wtedy pomagało, boję się tego.

Do góry