reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

No i ja sie doczekałam wizyty.Fasolka ma 9mm, serduszko bije.Od razu jestem.spokojniejsza.

Za 2 tyg. mam kolejną wizytę u swojego gina ale juz w innej placowce,w Invimedzie przyjmują pacjentki tylko do momentu potwierdzenia żywej ciąży,w sumie logiczne gdyż to klinika leczenia niepłodności.
Zostaje przy wizytach prywatnych,w My Clinic /Warszawa.Metformine mam przyjmować do końca ciąży.

reklama
Nie wiem jak dzidzia bo nie bylam u gin tylko u kardiologa i dzidzi nie badał.. W czwartek mam gin i kardiologa:) jestem tylko zla ze tak pozno wykryli u mnie problem z sercem i to przez przypadek w sumie:))

Ja dzis ide z narzyczonym do kina odpocząć wyluzowac się:) jezeli tesciowa zostanie mi z malym... O ile... Nie mozemy sie z nia dogadac bo zabrałam jej syna .. I teraz jestem ja a pozniej ona..przez nia ske kiedys rozstalismy na rok czasu...ehh mam nadzieję ze kiedys bd ok

@LILITH duzo sie slyszy o krwiakach,moje 2 kolezanki go mialy na poczatkach ciazy i sam sie wchlonął.Tak wiec głowa do gory.A leki bierz skoro przepisuja.
Tak wiem że dużo siebie nich słyszy ale jak lekarz robi nieciekawa minę i mówi że koniecznie mam się wstawić u niej jak będzie miała dyżur w szpitalu coś oznacza... Tym bardziej że ten krwiak jest wizawi płód

Jetka zwykle tak jest ze przez przypadek cos znajdują.Ważne ,że trafisz pod dobrą opiekę.Tylko ten szpital...
Powiem Ci ze wlasnie bylam prywatnie u kardiologa a okazalo sie ze przyjmuje na NFZ i widac ze fachowiec jest:) podchodzi do pacjentki profesjonalnie:) na ekg czekałam miesiac a na echo 2 dni:) jestem zadowolona z niego:)

3jgxhqvk0aa9pnee.png

Lekarz jest ponoć bardzo dokładny i woli w tym przedziale. Wg usg mam przyjść i jednak to będzie 11t 6d. Wiec i tak jest ok. I aż 45 minut badanie bo też mówiła ze lekarz jest aż pedantyczny w tym temacie [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018
Ja mam badanie u Chmielewskiego w 11.4tc i chciałam przełożyć o parę dni bo się bałam, że to za wcześnie jeszcze może być, bo dzidzia musi mieć min. 4.5cm - zobaczę jeszcze na usg normalnym 20ego października jak szybko będzie rosła bo prenatalne mam 30ego :)

reklama
Do góry