reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Witam wczesnym rankiem [emoji6]
Dziewczyny mam pytanie.. powiedzcie mi.. macie czasem takie kłucia w środku tam na dole? Mnie zdarzyło się to wczoraj rano jak szłam do pracy. Pózniej już było ok, a dzisiaj znowu ta sama sytuacja..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie, dawno mnie tu nie było, niemożliwe jest nadrobienie czytania wszystkich zaległości, nabazgroliłyście bardzo dużo :)

Wczoraj niewytrzymałam i poszłam na usg podejrzeć maluszka i nadgoniliśmy wzrostem sporo, obecnie mamy 11 tydzień już. Widziałam jak się rusza i fika mocno, także jestem przeszczęśliwa ;)

Co tam nowego u Was? Kilka majowych mam pewnie doszło, więc gratuluję. I mam nadzieję, że wszystkie w komplecie i nie ubyło żadnej? :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wczesnym rankiem [emoji6]
Dziewczyny mam pytanie.. powiedzcie mi.. macie czasem takie kłucia w środku tam na dole? Mnie zdarzyło się to wczoraj rano jak szłam do pracy. Pózniej już było ok, a dzisiaj znowu ta sama sytuacja..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej mi tez sie zdarzyly takie kucia jak by mnie ktos igla ukul ale moze 2 razy i przeszlo tez sie nad tym zastanawialam co to

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@MegiKM z Elbląga

Ja bym tylko spala i spała .. A teraz poranny katar mnie dopadł i za nic nie chce mi się zwlec do roboty ... Szybciej ten koniec rok niech będzie :errr:
Podbrzusze mnie lekko pobolewa od 2 dni .. Ale to pewnie tak być musi bo to są chwile tylko i nie mocno ..
We wtorek mam wizytę pierwsza na nfz :evil:

Ostatnia edycja:
Dzien dobry.

Mnie czasem brzuch boli, kluje, ciagnir. Ale poki to chwilowe to sie nie przejmuje.
Na koncowce ciazy takie klucie w dole u mnie zwiastowalo rozwieranie szyjki i porod. Ale ti jeszcze duuzo czasu przed nami.

Dzisiaj pierwszy raz przytuliłam WC i to tylko po herbacie, chyba najgorsze dla mnie się zaczyna, już kanapka stoi mi w gardle. Ratunku!!!! Nie chce znowu tego przechodzić

Dzisiaj pierwszy raz przytuliłam WC i to tylko po herbacie, chyba najgorsze dla mnie się zaczyna, już kanapka stoi mi w gardle. Ratunku!!!! Nie chce znowu tego przechodzić
Ja wczoraj mialam lepszy dzien a dzis tylko wstalam i od razu wc przytulone a juz myslalam ze to za mna.

reklama
Ja wczoraj mialam lepszy dzien a dzis tylko wstalam i od razu wc przytulone a juz myslalam ze to za mna.

Wiesz co to co ja przeszłam w pierwszej ciąży z wymiotami to masakra. Wszyscy włącznie z lekarzem twierdzą że małe prawdopodobieństwo, żeby się to powtórzyło ale czuję że będzie tak samo. Łącznie 30dni na patologii ciąży spędziłam w tym sylwestra i nowy rok wymiotując bez przerwy ogłupiali mnie jakimś lekiem po którym ciągle spałam, nawet wszystko słyszałam i chciałam wstać to oczy mi leciały, do łazienki szłam po ścianie ale to mi tylko wtedy pomagało, boję się tego.

Do góry