W sierpniu chyba mialam i tylko masc ze sterydami mi pomagala i pozniej spokoj az do teraz..
reklama
Locja
Fanka BB :)
Hej dziewczyny przygarniecie mnie?
Termin mam na 09 maja. To moja 3 ciaza. Mam syna 6 lat i Hanke która niestety patrzy na nas z gory. Miałam ja rodzic 20 pazdziernika niestety, urodzilam 6 czerwca w 20 tyg ciąży. Taka chyba byla wola niebios, ze 3 cykle po tej tragedi zobaczylam 2 kreski, w chwili obecnej wszystko jest ok ciaza rozwija sie prawidłowo.
To straszne co przeżyłaś. Życzę Tobie dużo zdrowia i ufam, że teraz będzie wszystko dobrze. Witaj!
KasiaRo
@efwka83 maści ze sterydami nie można używać .. Ja musiałam odstawić maść na AZS bo mam na twarzy suche miejsca ... Kupiłam emolium i jakoś to wygląda ... Najlepiej iść do lekarza może coś doradzi na alergie ..
@Mysza1990 gratulacje
Na AZS polecam serie xera calm z avene.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
chouette82
@M_G witamy.
Bardzo Ci współczuje przeżyć i trzymam kciuki!!!
Bardzo Ci współczuje przeżyć i trzymam kciuki!!!
chouette82
Podziwiam Cie,ja bymnie dala rady spokojnie sie bawic na weselu.Ale w sumie stres to najgorsze z mozliwych.Ja dziewczyny na weselu mmm tyle dobrego jem i jem) te plamienia uplawow sie praktycznie skończyły mam nadzieje ze nic to zlego nie bylo.. Ale nadal minimalne sa.. Jutro chyba pojde prywatnie sprawdzic czy z dzidzia ok bo nie wytrzymam tydzien do wizyty..
U mnie takie brazowe uplawy byly poczatkiem poronienia ale towarzyszym im tez bol jak na okres.
Idz i sprawdz dla świętego spokoju.
MegiKM
@efwka83 maści ze sterydami nie można używać .. Ja musiałam odstawić maść na AZS bo mam na twarzy suche miejsca ... Kupiłam emolium i jakoś to wygląda ... Najlepiej iść do lekarza może coś doradzi na alergie ..
@Mysza1990 gratulacje
Czesc sterydow można, ale musza być stosowane pod ścisła kontrola lekarza i dawki sa inne. Mi lekarz przepisał sterydy. Ale bardzo długo sprawdzał dany lek i konsultował to.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny przygarniecie mnie?
Termin mam na 09 maja. To moja 3 ciaza. Mam syna 6 lat i Hanke która niestety patrzy na nas z gory. Miałam ja rodzic 20 pazdziernika niestety, urodzilam 6 czerwca w 20 tyg ciąży. Taka chyba byla wola niebios, ze 3 cykle po tej tragedi zobaczylam 2 kreski, w chwili obecnej wszystko jest ok ciaza rozwija sie prawidłowo.
Witaj [emoji6] współczuje takiej strasznej tragedii ale teraz już będzie wszystko dobrze.. musi ! [emoji6]
U mnie synek ma straszny kaszel więc pewnie zaczyna się infekcja.. oby znowu mnie nie dopadło..
Jutro będę się stresować bo najwyższy czas powiedzieć o ciąży w pracy.. a moja dyr napewno nie będzie zadowolona.. [emoji53]
Na AZS mojemu synkowi pomaga Latopic [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
Gosika88
Hej, byłam dziś na badaniu po ostatnich plamieniach. Z dzidziakiem jest wszystko ok ma 4,88 cm i wg USG wypada 11t5d [emoji14] gin zmierzył fałd karkowy ma 2 mm czyli chyba nie ma się czym martwić bo normy są do 3 mm a od 6 mm można się już poważnie martwić. Jutro umawiam się na prenatalne. No i jeśli plamienia po stosunku się powtorza to "zawieszamy działalność".
reklama
Blondynka1988
Ja dzisiaj jestem jakaś niewyraźna. Sama nie wiem co chcę.
Znowu męczą mnie bezsenne noce :/
Sterydów bez konsultacji z lekarzem bym na pewno nie stosowała!
Znowu męczą mnie bezsenne noce :/
Sterydów bez konsultacji z lekarzem bym na pewno nie stosowała!