reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja dziewczyny na weselu:) mmm tyle dobrego jem i jem:)) te plamienia uplawow sie praktycznie skończyły :) mam nadzieje ze nic to zlego nie bylo.. Ale nadal minimalne sa.. Jutro chyba pojde prywatnie sprawdzic czy z dzidzia ok bo nie wytrzymam tydzien do wizyty..
Ja bym radziła pojechać na IP jutro nie chce straszyć ale brązowe upławy czy tam plamienia mogą oznaczać dużo rzeczy od niczego ...nic to nie musi oznaczać do poronienia czytałam trochę o tym a jak piszesz ciągle coś leci ja bym odpuściła wesele i pojechała to sprawdzić.

reklama
Ja bym radziła pojechać na IP jutro nie chce straszyć ale brązowe upławy czy tam plamienia mogą oznaczać dużo rzeczy od niczego ...nic to nie musi oznaczać do poronienia czytałam trochę o tym a jak piszesz ciągle coś leci ja bym odpuściła wesele i pojechała to sprawdzić.

No wiem ze to nie pokojace aleja mam nadrzerke i nawet jak w ciazy nie bylam mialam takie plaminia... Narazie nie chce sie stresowac .. Gdyby sie nasililo to odrazu pojade ale to ustaje . 3tyg temu tez tak mialam myślałam ze okres idzie a tu ciaza

Cześć
Jetka jak się czujesz ? Czy wszystko Ok ? Jak się udało wesele??

Locja zazdroszczę ze jesz normalnie. Ja niestety nadal walczę dieta a cukry szaleją tylko z rana. Na razie po nocy około 100 110

Impreza się udała. W sukienkę się zamieściłam ale dużo miejsca nie zostało Wiec po obiedzie była opieta[emoji55]

Spotkałam kuzynkę co ma termin na 16 października. Pogadalysmy oczywiście o ciąży i porodzie. To się nazywa brzuch ciążowy. Wasze ze zdjęć tez cudne.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej. Ja u gina ostatnio spotkałam kolezanke z byłej pracy która ma termin na 11 października i ma tylko słodka piłeczkę z przodu [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

@Kasiales a Ty jesteś pod opieką diabetologa? Twoje cukry na czczo są bardzo wysokie-nie powinny być wyższe jak 90. Szczerze pisząc, to ja miałam niższe cukry na czczo i dostałam insulinę do kolacji i na noc, by właśnie na czczo były niższe.

I oczywiście nie jest tak, że jem normalnie, po prostu mogę jeść więcej tego, co dozwolone przy diecie cukrzycowej.:)

Ostatnia edycja:
Ja bym poszla po porade do alergologa. U malych dzieci przy alergii niekoniecznie stosuje sie sterydy, wiec napewno i doroslych mozna leczyc alternatywnie.

Na co masz alergie?
Nie wiem na co mam alergie,to jest najgorsze,najpierw zaczyna sie zaczerwienienie pod oczami,strasznie sucha skora,a dzisiaj juz obudzilam sie spuchnieta pod oczami,jestem zalamana..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@efwka83 maści ze sterydami nie można używać .. Ja musiałam odstawić maść na AZS bo mam na twarzy suche miejsca ... Kupiłam emolium i jakoś to wygląda ... Najlepiej iść do lekarza może coś doradzi na alergie ..

@Mysza1990 gratulacje

reklama
Hej dziewczyny przygarniecie mnie? :)
Termin mam na 09 maja. To moja 3 ciaza. Mam syna 6 lat i Hanke która niestety patrzy na nas z gory. Miałam ja rodzic 20 pazdziernika niestety, urodzilam 6 czerwca w 20 tyg ciąży. Taka chyba byla wola niebios, ze 3 cykle po tej tragedi zobaczylam 2 kreski, w chwili obecnej wszystko jest ok ciaza rozwija sie prawidłowo.

Do góry