reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

1507116089-aaaaaa.jpeg
1507116096-aaaaaa.jpeg
1507116104-aaaaaa.jpeg
wszystko oczywiście do prania ;)
Przesłodkie!!!!!! Ja póki co to tylko neutralne z racji tego,że jeszcze nie wiem jaka płeć. Ale mam dziwne przeczucie,że będzie to chłopiec :)

reklama
Też jeszcze nie wiem co będzie ale te ciuszki są tak słodkie, że nie mogę się powstrzymać. Zawsze będzie można oddać komuś innemu.

3jgxskjosc311c31.png

Zakupy chyba najprzyjemniejsza czesc ciazy. Mnie czekaja tylko jesli okaze sie ze bedie chlopak. Dla dziewczyn mam wszystko prawie.

Za to bede musiala w ciuchuy dla siebie sie zaopatrzyc. Poprzednia xiaze wiosne-lato miala to przechodzilam w sukienkach, leginsach i tunikach. Teraz spodnie potrzebne.....

Jem rosół i mi się cofa.
No bez kitu [emoji23]

Znów mam dzień bez sił [emoji54]

Chętnie bym kupiła jakieś ciuszki ale poczekam do jutra to może coś w pepco zakupie [emoji38]

Ja wlasnie jestem u babci na knedlach [emoji847][emoji39][emoji1362]

Tez slyszalam, ze mimo ze przedzial na genetyczne jest od 11 tyg, to czasem jest to za wczesnie i lekarze odsylaja.
Ja zakupy bede robic na sam koniec pewnie... i potem na biezaco raczej, to co bedzie potrzebne. Po Zosi mam wiekszosc ubranek unisex;) i wiem juz, ze poprzednio mialam dwa razy za duzo wszystkiego.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja dzisiaj ugotowałam kapuśniak z kiszonej kapusty na obiad :)

Mam problem z wysadzonym brzuchem i zaparciami :/
Zaraz idę szykować się na wizytę.

Ja do 16tc nie zamierzam nic kupować ;)

Ja wlasnie jestem u babci na knedlach [emoji847][emoji39][emoji1362]

Tez slyszalam, ze mimo ze przedzial na genetyczne jest od 11 tyg, to czasem jest to za wczesnie i lekarze odsylaja.
Ja zakupy bede robic na sam koniec pewnie... i potem na biezaco raczej, to co bedzie potrzebne. Po Zosi mam wiekszosc ubranek unisex;) i wiem juz, ze poprzednio mialam dwa razy za duzo wszystkiego.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Mnie Pani w rejestracji powiedziała ze najbardziej optymalny jest 12 tydzień.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry