reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

czesc
ja tez mam badanie w 12 tygodniu, a to dopiero 23 pazdziernika wypada ;/
jak dobrze ze nie tylko ja mam duzy brzuch :) do pracy chodze w luznych sukienkach bo spodnie mnie uciskaja, musze pomyslec o sponiach ciazowych, bo w leginsach do pracy tak nie bardzo ;)

reklama
W jakiej cenie kupujecie duphaston? W moim mieście różnica w cenie jest ogromna- najtaniej znalazłam po 25 zł, ale jest apteka w której kosztuje 45zł! Jak u Was kształtuje się cena tego leku?

@Kasiales , a masz jakieś chusty? Swoje sprzedałam i będę kupować raz jeszcze. Zachowałam sobie mai thaia, z sentymentu do niego nie umiałam się go pozbyć. W każdym razie, najpierw chusta potem wózek ;)

A moja się z chustą nie polubiła niestety. Pewnie było trochę późno, bo miała zakaz na początku. Ale też od urodzenia nie lubiła żadnego krępowania- zero kocyka, otulacza.
Może teraz się uda

reklama
A moja się z chustą nie polubiła niestety. Pewnie było trochę późno, bo miała zakaz na początku. Ale też od urodzenia nie lubiła żadnego krępowania- zero kocyka, otulacza.
Może teraz się uda

Moja też ;-) ;) Ale chusta była wyjątkiem, córka jest cycem mamusi i taka bliskość bardzo jej pasowała. A dla mnie ogromna wygoda, dwie wolne ręce i niezależność, przy jednoczesnej bliskości i poczuciu bezpieczeństwa.

Do góry